Magasinet M!

Får du nok blowjobs?

Et spørgsmål der er meget nemt at besvare for de fleste mænd...NEJ!!!...Cindy giver et par gode råd!



Hvor har jeg tit hørt fyre være meget uforstående overfor, hvorfor deres

kærester ikke gider at give dem et ordentligt BJ, eller hvorfor de ikke gør det særlig tit.

Nu er alle kvinder jo forskellige, og alle tænder på nogle forskellige ting. Nogle kvinder er ganske villige til at give blowjobs, nogle kan direkte ikke li det, mens andre tænder hårdt på det.

Jeg kan ikke snakke for hele den kvindelige befolkning, men jeg kan bestemt fortælle nogle ting, som helt uden tvivl vil give hende mere lyst til at sutte mere sydpå, eller sørge for at hun ikke mister lysten til det, hvis den allerede er der.

Den vigtigste ting, hvis du vil have hende til at give dig blowjobs, om det er kæresten eller den tilfældige fangst fra byturen, det er at du er ren. Hvis hun først har taget den i munden, og den smager af gammel arbejdsdag, så skal du være meget heldig, hvis hun tager den i munden igen en anden gang. Vi husker ekstremt godt, når det drejer sig om et usoigneret lem, for smagen bliver siddende i hukommelsen meget længe.

Et godt råd er at slappe lidt af med krydderierne i maden. Det kan smages dagen efter - Ja, det lyder mystisk, men tro mig, teorien holder faktisk!

Deep throat

Hvis en kvinde skal køre deep throat på dig, så lad hende selv gøre det. Det der med at holde fast i hendes hoved, og presse hende ned over dit lem, når du er ophidset, den holder ikke. Stop det! Det er jo ikke fedt for nogle af jer, hvis hun ligger og har opkast fornemmelse, eller er ved at blive kvalt, og det giver hende ikke mere lyst til at sutte videre.

Hvis du er den uheldige type, som har en kæreste, som absolut ikke dykker, så prøv at tænk lidt over, hvordan du måske kunne give hende mere lyst. I stedet for at prøve igen og igen at få hende til det, så arbejd den anden vej. Slik hende efter bedste evne. Vis hende hvor lækkert det er med oralsex, så kunne det jo være at hun ret hurtigt blev nysgerrig efter om det mon var ligeså godt for dig.

Vis hende at du nyder hvad hun laver, når hun giver dig et blowjob. Det gir hende lyst til at fortsætte.

Kom igen

Hvis du derimod ikke nyder det, så lad være med at sig: "det er er virkelig dårligt, gør det lige sådan eller sådan i stedet for". Prøv i stedet med noget i retning af: "Jeg kunne virkelig godt tænke mig, hvis du prøvede at gøre sådan eller sådan, det tror jeg ville tænde mig helt vildt". Det giver hende en del mere gå-på-mod.

Og en sidste ting.... Det kan jo være, at hun ikke er helt vild med at du kommer hende i hovedet eller munden. Så sig lige til inden du kommer, eller ryk dig. Hvis hun godt vil have dig til at komme hende i munden, så skal hun nok selv holde fast, så du rammer rigtigt.

Dette er ingen opskrift på, hvordan du får hende til at give dig blowjobs og mange af dem. Hvis hun ikke vil, så pres hende ikke, det gør hende bare endnu mere stædig, og så går der endnu længere tid før du får noget. Ikke fordi hun vil straffe dig, men simpelthen fordi vi tøzer mister lysten, hvis vi føler os presset til at gøre noget vi ikke har lyst til.

Men hvis du følger disse ting, så er jeg sikker på at hun vil være meget mere villig til at give dig den nydelse du vil have ved et blowjob.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce