Magasinet M!

Facebook strammer reglerne for uploadede billeder

Slut med blottede bagdele, billeder af seksuel aktivitet, og slut med mobning - på Facebook.

Facebook strammer op! I en blogpost i mandags, forklarer verdens største sociale medie. 

De nye retningslinjer omhandler både nye skærpede rettigheder til at banne terrororganisationer, nye værktøjer til at slå ned på mobning, og skærpede retningslinjer for grafisk indhold. 

Blandt de klarere definitioner, er der nu lukket ned for indhold der retter mobning mod et enkelt individ, fremmer voldelige handlinger, opfordrer til kriminalitet, alt sammen noget, der måske er meget godt. Facebook vil gerne være mor for deres fællesskab, og når man er i deres hus, må man følge deres regler. Fair nok.

Det betyder dog ikke at vi er helt enige, og især når det kommer til definitionen af nøgenhed og seksuelt indhold, er vi ikke helt på bølgelængde.

ANNONCE

"We remove photographs of people displaying genitals or focusing in on fully exposed buttocks. We also restrict some images of female breasts if they include the nipple, but we always allow photos of women actively engaged in breastfeeding or showing breasts with post-mastectomy scarring. We also allow photographs of paintings, sculptures, and other art that depicts nude figures. Restrictions on the display of both nudity and sexual activity also apply to digitally created content unless the content is posted for educational, humorous, or satirical purposes. Explicit images of sexual intercourse are prohibited. Descriptions of sexual acts that go into vivid detail may also be removed." - Facebooks reviderede restriktioner.

ANNONCE

Altså dømmer facebook stadig synlige kvindelige brystvorter ude, som de har gjort alle dage. Det er vi stadig ikke fans af. Hvorfor al den kønsdiskrimination? 

Noget andet er, at billeder der fokuserer på blottede bagdele nu er bandlyst. Det har vi ellers været glade for. No more, siger Suckerberg (Nej, okay - det var da vidst en tastefejl).

Til gengæld er det nu ok at vise billeder af ammende kvinder, og bryster der har ar efter brystkræft. Det er der nogen der har kæmpet en god kamp for. Kudos til det. 

Men men men, billeder der har seksuel karakter, er nu kun tilladt hvis indholdet bliver postet for uddannelsesmæssig, humoristiske eller satiriske grunde - hvilket betyder vi kommer til at skyde langt flere jokes og facts af, sammen med vores posts. Seriøst, hvad er der nu i vejen med sex?

ANNONCE

Hvad vi gør? 

Vi er nød til at rette ind på facebook, men ALDRIG på vores eget site. I praksis betyder det, at vi fremover sucker-censurerer vores facebookthumbnails, som på billedet herunder. Når du ser enten nipple-censuren eller zucker-thongen, betyder det at billedet IKKE har samme censur inde på Connery.dk

PS. Vi har smidt en ordentlig røvfuld bootybilleder i galleriet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt