Magasinet M!

Færdig med Netflix-maraton? Her er de perfekte film at følge op med

Hvad skal du se, når den der serie, du har slugt det seneste stykke tid er slut? Netflix har analyseret, hvad brugerne ser, når deres serie slutter.

Du kender det godt. Du har lige afsluttet en fantastisk serie, og du tørster bare efter, at der bare lige var et afsnit mere. 

Men hvad gør man så, når der ikke er mere at komme efter i serien? Det har Netflix valgt at analysere ud fra data på over 30 millioner brugere. Her har Netflix kigget på, hvad brugerne egentlig klikker videre til, når en serie er færdig, og ikke overraskende vælger rigtig mange at gå direkte videre til noget, der ligger op ad eller i samme genre som den netop afsluttede serie.

Eksempelvis viser tallene, at brugere, der har set Breaking Bad eller Narcos, der begge handler om stoffer, vælger film som Pulp Fiction med samme tema. Og hvis man ser de mere pigede serier Gilmore Girls eller Unbreakable Kimmy Schmidt, så fiser man direkte over og ser film som Casablanca.

Tallene viser også, at hvis du har siddet og rystet til en uhyggelig serie, så går du ikke direkte over og finder en uhyggelig film, men derimod har du lyst til at se noget der får dig til at grine. Komedier og stand-up-shows topper nemlig, efter man har set en horror-serie.

Du kan se en oversigt over den vej, man går fra film til serie herunder:

ANNONCE
Færdig med Netflix-maraton? Her er de perfekte film at følge op med
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt