Magasinet M!

Fake or not

Vi tog en snak med 3 tilfældige piger omkring det at fake en orgasme…

Fake or not
"Selvfølgelig har jeg faket en orgasme" udbryder alle pigerne nærmest i kor, og efterlader udsendte med en klump i halsen.

Nu kan jeg jo ikke sige, at jeg er sagkyndig i om piger faker eller ej, eftersom jeg jo er en fyr, og faktisk betyder det heller ikke ret meget for mig, når bare de ikke ligger stille som en sæk kartofler. Der må sgu gerne være lidt stønnen, lidt negle i ryggen og et par skrig, hvis man kommer til at rykke dem bagfra i håret. Så føler man også lidt, at man gør et eller andet rigtigt, og selvom det er falsk yder man lige det lidt ekstra for, at få dem til at sige netop den lyd engang mere.

Pigerne vi snakkede med kunne da også afsløre for os, at det ikke kun er på grund af god sex at der kom lyde. "Nej det er jo også det, at fyren bliver ekstra ophidset og leverer (varen) bedre" - "Ja og så er det jo også lidt frækt at få lov til at stønne og vise ham at man er liderlig" var blot nogle af de kommentarer vi fik ud af de tre...
ANNONCE
Fake or not
Jamen hvad så med de piger der bare ligger?

Personligt forstår jeg dem ikke. Sex bliver altid bedre når man lever sig ind i det og hvis jeg bare lå og kiggede op i loftet ville jeg sgu også få en dårlig oplevelse siger en af de tre - Sex bliver simpelthen bedre, hvis man lever sig ind i det og det gør man nu engang bedst ved at komme med nogle lyde, selvfølgelig kan jeg godt holde min kæft, hvis hans forældre eller noget er i rummet ved siden af, men så er den faktor bare med til at gøre oplevelsen fed.

Så sex er en oplevelse?

Ja sex er jo ikke noget vi tøser bare skal have, ikke som fyre i hvert fald. Vi kan da godt blive afhængig af oplevelsen men det er altså ikke behovet. Det er mere som, fuck det var en god oplevelse det vil jeg bare gerne prøve igen...

Så piger mærker ikke nogen ting?

Jo jo tag endelig ikke fejl, det er jo ikke for sjov vi ligger og roder rundt med dildoer og
Hvad så med de piger, som tager en hurtig omgang i baggården med en de ikke kender?

Det er igen oplevelsen, ikke behovet. Fyren gør det pga. behov.
ANNONCE
Fake or not
Hvorfor tror I vi fyre er så bange for at pigen faker?

Jeg forstår det heller ikke, egentlig er det at fake egentlig ikke så slemt. Der skal en hel del til før jeg får en orgasme og det er slet ikke noget jeg har lyst til hver gang. Men hvis jeg faker får jeg det godt med mig selv på en eller anden bizar måde, nok fordi fyren har fået en masse ud af det? - Ja og så fører det at fake faktisk også nogen gange til en orgasme supplerer en af de andre tøser.

Så det er noget med dominans at gøre, du vil gere smide dine egne behov væk for fyren?

Ja sådan noget i den stil

Har du faket med din nuværende kæreste?

Ja flere gange, og det er ikke noget der går ham på, når bare jeg ikke fortæller, hvad der har været fake og, hvad der ikke var. Man kan vel lidt sige han lever i troen ha ha.

Sådan slutter vores forsøg på at finde ud af, hvorfor kvinder faker, eller ikke faker - men faktisk tror jeg bare vi skal blive ved med at leve i troen om at der aldrig er nogen piger som faker!?
ANNONCE
Del

Seneste nyt