Magasinet M!

Far Cry 5 annonceret med mysterie-trailere

Spillet har altid værdsat flotte omgivelser og god grafik. Det er kun blevet bedre.

Far Cry 5 annonceret med mysterie-trailere

Open world-spillene i Far Cry-serien har altid været kendt for spektakulære verdener og lidt tyndt gameplay har inspireret mange andre spil ikke mindst dette års virkelig gode og ikke mindst flotte Horizon Zero Dawn.

Fotorealistisk natur

Men folkene bag Far Cry har åbenbart ikke til sinds at lade andre rende med pokalen for smukkeste verden, så nu går de tilsyneladende all in på realisme. Den første korte teaser-trailer giver os ikke mere end en virkelig flot flod som, hvis den er in-game, hæver barren for hvad der er muligt på en PlayStation 4. Mon ikke, at der bliver en 4K-udgave til PS4 Pro?

Hope eller Harlan County?

Mens titlen på videoerne "Welcome to Hope County, MT", landskaberne og musikken måske leder nogens tanker hen på western, så røber de også, at spillet foregår i noget der minder meget om nutiden og trailerens små detaljer, som liget der stille flyder forbi, manden der bliver skudt i det bølgende korn og skriget i skoven sender vores tanker i retning af en tv-serie som Justified. Hope County, Montana og de få glimt af mennesker, vi ser, minder en hel del of Harlan County, Kentucky.

Mere info fredag d. 26. maj

Det bærende element i Far Cry har de sidste mange gange handlet om at raide outposts og en mand, der dræber tusinder af fjender - det er ikke lige til at se, hvordan de vil bære sig ad med det i en mere realistisk setting. Men det får vi måske svar på fredag, hvor trailerne lover os "worldwide reveal".

Indtil da, så nyd de flotte og stemningsfyldte teaser-trailere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt