Magasinet M!

Fartkontrol-app lukker ved udgangen af januar

500.000 downloads skal overveje ny løsning

"Fartkontrol.nu stopper med at virke, men bare rolig..." 

Sådan lyder beskeden, når man åbner den populære app Fartkontrol.nu, der siden 2012 har gjort danskerne opmærksomme på forstyrrelser og andre irritationer i den danske trafik. 

ANNONCE
Fartkontrol.nu app-besked - Fartkontrol-app lukker ved udgangen af januar Fartkontrol.nu app-besked

Beskeden, der sender brugere videre til en officiel melding fra appens ejere, Saphe, lyder forklaringen, at Fartkontrol.nu ikke kan drives videre på grund af tekniske udfordringer og nye krav fra Google Maps. 

"Dette betyder, at Google Maps ikke længere kan understøtte appen og har derfor varslet en stopper for dens virke, selvom dette ikke har været vores ønske. Det forventes at ske i udgangen af januar." lyder det på hjemmesiden

Det er selvfølgelig en udfordring for de mange brugere, der gennem mange år har benyttet den gratis app - de officielle downloadtal fra App Store og Google Play, tyder på at mere end en halv million danskere gennem tiden har draget nytte af Fartkontrol appen. 

Saphe, der sideløbende har udviklet en app til deres Saphe alarm, henviser nu brugere til deres nyere Saphe Link app, der fortsat vil udvikles til at kunne understøtte funktioner, hvor brugere kan undgå ulykker og andre ubehagelige overraskelser i trafikken. 

Saphe understreger her, at Saphe Link appen også fungerer gratis - uden tilkobling af en fysisk Saphe trafikalarm.

ANNONCE
Del

Seneste nyt