Magasinet M!

Fastfood til mænd

Var det noget med en bacon-is eller en pizza, der mætter i hele to dage?

Fastfood til mænd

Vi falder allesammen i fælden på et tidspunkt. Altså junk food-fælden. Vi ved godt, at bildækket ikke har godt af et besøg på den lokale McDonald's. Heller ikke klokken 05 lørdag morgen efter en våd bytur. Men nøj, hvor smager det godt. Her er en masse junk food, vi bliver nødt til at smage, inden vi dør af åreforkalkning.

ANNONCE
Fastfood til mænd
KFC Double Down Sandwich

De er geniale hos KFC. De har nemlig valgt at lancere en burger, hvor bollen er byttet ud med to stykker friturestegt kyllingefilet, der omgiver sprød bacon, masser af smeltet ost, toppet op med dressing. Var der nogen, der sagde hjertestop?

Fastfood til mænd
  Burger King Pizza Burger

Burger King har smidt denne burger på gaden under sloganet: "Made for sharing". Som om vi har tænkt os at dele vores burger med nogen. Uanset hvor stor den skulle være. Den er nemt kværnet sammen med en god 1,5 liter cola. Velbekomme.

ANNONCE
Fastfood til mænd
  Pizza Hut Cheese Burger Pizza - Crown Crust Burger

Det kan vel ikke komme bag på nogen, at USA er det land i verden, der har suverænt flest fede indbyggere, når man ser på deres imponerende udbud af junk food. Mangler du lige et par ekstra kilo sul på kroppen, kan vi anbefale dig denne pizza-burger.

ANNONCE
Fastfood til mænd
Quick Darth Vader-burger

Hell yeah! I starten af 2012 lancerede den belgiske burger-kæde Darth Vader-burgeren i forbindelse med 3D-genudgivelsen af Star Wars: The Phantom Menace. Vi gætter på, at den var et hit blandt Star Wars-fans.

Fastfood til mænd
  Pizza Hut - Hod dog stuffed crust pizza

Man kan sige meget om Pizza Hut, men kreative, det er de. Hvad siger du for eksempel til en pizza stoppet med en pølse i skorpen? Nogle vil tænke, at det er klamt. Her på redaktionen kunne tænke vi godt tænke os at sætte tænderne i den lækre hybrid.

ANNONCE
Fastfood til mænd
McDonad's Germany Triple Bratwurst Sandwich

Alle der har prøvet at køre ned gennem den tyske autobahn, har også prøvet at stoppe ved de legendariske rastepladser for at få en bid mad. Det er ikke altid en lige behagelig oplevelse. Men hvis bratwurst er din livret, kan vi på det varmeste anbefale denne McDonald's burger, der indeholder ikke færre en tre tykke, tyske pølser.

ANNONCE
Fastfood til mænd
  McDonald's McLovin

De kan sige, hvad de vil på McDonald's, men vi ved, at denne alt-i-en burger er opkaldt efter verdens sejeste filmnørd McLovin fra filmen Superbad (2007). Og for at leve op til navnet har McDonald's åbentbart følt sig nødsaget til at fylde den med to bøffer, friturestegt kylling og fisk (wtf?). Hvis de lige byttede fisken ud med 200 gram bacon, har vi noget nær den perfekte burger.

ANNONCE
Fastfood til mænd
  Pizza Hut Mediterranean Meat Deluxe Cheesy Bites Pizza

Nu begynder det at blive meget sundhedsskadeligt. Hvis du æder denne pizza alene, skal du ikke regne med at kunne bevæge dig mere resten af dagen. For den indeholder hele 4392 kcal. En fuldvoksen mand må indtage 2200 kcal om dagen. Så med dette monster får du i et måltid nok mad til to hele dage. Så er du advaret.

ANNONCE
Fastfood til mænd
Wendys Spicy Chili Cheeseburger

Folk har sære lyster. Nogle kan lige store piger, andre tynde piger. Nogen er til blondiner. Andre til brunetter. Og der skal som bekendt være plads til alle. Også til folk, der synes, det er en god idé med stærk chilisovs i burgeren. Vi dømmer ikke.

Fastfood til mænd
Burger King Windows 7 Whopper

I anledning af Microsofts styresystem Windows 7 smed Burger King denne Windows 7-burger på gaden i Japan, der indeholder hele 7 bøffer. Damn right! Så kan din lille fesne Bic Mac godt gå hjem og lægge sig.

ANNONCE
Fastfood til mænd
  Hardee's 2/3 lb. Monster Thickburger

Den ser måske ikke ud af meget, burgeren fra Hardee's, men den er et sandt monster. en smør-vædet bolle, to kæmpe bøffer, tre stykker smeltet ost, fire stykker bacon og masser af mayonnaise hiver denne burger op på imponerende 1290 kcal.

Til sammenligning er der sølle 670 kcal i en whopper fra Burger King.

ANNONCE
Fastfood til mænd
Burger King bacon Sundae

Sundae is - med BACON!!? Enten spæner du ned til Burger King nu, eller også er det for meget at det gode. Redaktionen er i hvert fald delt i to lejre. En kvindelig moderedaktør, der synes, isen er "super-klam". Og så os andre, der i skrivende stund er på vej ud ad døren for at smage drømme-isen.

ANNONCE
Fastfood til mænd

Og så til sidst en hjemmelavet konge-burger bestående af lidt salat, en bøf - og 1050 stykker bacon. Velbekomme. 

Del

Seneste nyt