Magasinet M!

FBI erklærer Samuel Little den mest omfangsrige seriemorder i USA

"Jeg prøver at spole tiden tilbage til dengang, jeg var tiltrukket af en kvindes hals"

Når man tænker på berygtede amerikanske seriemordere, tænker man helt automatisk først på Ted Bundy, Jeffrey Dahmer og John Wayne Gacy. De var uden tvivl nogle af de mest notoriske seriemordere af sin tid, men der er fanget en "ny" amerikansk seriemorder, som du også bør være opmærksom på. 

FBI har netop erklæret Samuel Little en af de mest "produktive" seriemordere i amerikansk historie. Hans mord-regnskab er nu på over 90 mennesker. 

Han er allerede dømt for tre mord i Californien imellem 1987-1989, og en enkelt kvinde i Texas i 1994. Han afsoner altså tre livstidsdomme i forvejen. Det skulle man tro, var nok, men det er langt fra det eneste, som Samuel Little er skyldig i. Imens han har siddet i fængsel har han nemlig tilstået, at have dræbt 93 mennesker, og FBI mener, at tallet er troværdigt. 

Christie Palazzolo, kriminalanalytiker fra FBI, siger: 

"I rigtig mange år, har Samuel Little ikke troet, at han ville blive fanget, fordi ingen redegjorde for hans ofre".

Selvom han allerede er i fængsel, så mener FBI, at det er vigtigt at få retfærdighed for alle hans 93 ofre. Det svære i denne sag er, at mordene ikke kun er begået i ét område, men over mange forskellige stater i USA. Der er allerede nu sat private efterforskere i flere stater, hvor Samuel Little hævder at have begået mord. Det er bl.a. i Ohio, Indiana, Arizona og Mississippi. 

ANNONCE
FBI erklærer Samuel Little den mest omfangsrige seriemorder i USA

En ret vild detalje til den amerikanske seriemorder er, at Samuel Little selv har tegnet portrætter af sine ofre, eller det han husker om dem. Hans påståede 93 mord er blevet til en dokumentar allerede, ´Confessions of a Serial Killer´, og det er første gang offentligheden år lov at høre hans tilståelsesbånd. 

I dokumentaren siger han: 

"Jeg prøver at spole tiden tilbage til dengang, jeg var tiltrukket af en kvindes hals". 

93 mord, men kun dømt for tre, indtil videre, hvordan kan det lade sig gøre? Til det fortæller Samuel Little:

"Jeg tog ingen chancer. Jeg arbejdede ikke sammen med nogen, og tog alle de motherfuckers, som ingen ville savne. Det er derfor, jeg ikke blev fanget for lang tid siden. Jeg brugte ikke tid på at grave ligene ned. Jeg blev så skør, at jeg hele tiden ville have mere og mere. Det er en forbandelse, jeg har". 

Lige nu leder FBI efter folk/vidner, som kan hjælpe efterforskningen, og hjælpe med at identificere de kvinder, som Samuel Little har bekræftet at have slået ihjel.

ANNONCE
Confession of a Serial Killer - Samuel Little
Del

Seneste nyt

ANNONCE