Magasinet M!

Fede jernheste

Hvordan kommer du hurtigst fra A til B som byrotte? På en cykel selvfølgelig. Vi har fundet 10 herrefede cykler til dig.

Fede jernheste
CPH STREET by AURUMANIA  

Hvis (eller når) Batman skifter sin batmobil ud med en miljøvenlig cykel, bliver det helt sikkert denne her fra Bikers Remix. Den er simpelthen noget af det flotteste og vildeste vi har set. 

Med CPH STREET har AURUMANIA skabt den ultimative baneracer til gadeplan. Cyklen er designet eksklusivt til BikersRemix og fremstilles kun i 20 nummererede eksemplarer.

Pris: 7.995 kr. (Normalpris 15.000 kr.)

Læs mere her:

ANNONCE
Fede jernheste
Vinyl Doppio

Københavnske Cykelbanditten har været med til at gøre fixie-cyklen umådeligt populær herhjemme. Og med deres Vinyl Doppio-model får du en fixie med masser af bling, der nok skal sørge for, at du skiller dig ud fra mængden.

Så hop op på cyklen og overhal alle de kø-holdende biler på din vej til arbejde eller skole.

 

Pris: 6.600 kr.

Læs meget mere her:

ANNONCE
Fede jernheste
Trek 3900 Disc

Ligger din skole eller din arbejdsplads på toppen af Mount Doom? Så drop dine to følgevende og hop på denne mountainbike fra Trek, der har mekaniske skivebremser med Shimano bremsehåndtag. Modellen er udstyret med 24 shimano gear, så selv det stejleste bjerg eller den stejleste bakke hurtigt er besteget.

 

Pris: 3.899 kr.

Læs mere her:

 

 

ANNONCE
Fede jernheste
Bianchi Via Nirone 7 Alu Shimano 2012

Der er ikke så lang tid til, at Tour De France ruller over skærmen. Og det plejer at få det til at krible og krable i benene på cykel-entusisaster. Denne racer fra verdens ældste cykelproducent Bianchi er et godt bud til dig, der ikke har den store erfaring med racercykler, men gerne vil køre landevejen tynd til sommer alligevel.

 

Pris: 5.500 kr.

Læs mere her:

ANNONCE
Fede jernheste
Trek Speed Concept 2.5

Den ultimative cykel til begynder-triatleten. Eller til dig, der ynder at køre fra samtlige knallerter i nabolaget. Cyklen er ligeså stabil som et tog og mere aerodynamisk end en styrtdykkende jagtfalk. Og så er den superfed. Desværre er den ikke så meget værd inde i byen, eller hvis du bor i et område med masser af stejle bakker. Men bor du i et byområde med flad landevej, bliver du hurtigt bedste venner med Trek Speed Concept 2.5.

Pris: 13.999 kr.

Læs mere her:

ANNONCE
Fede jernheste
City Cross by Rasmus Gjesing  

City Cross er designet af Rasmus Gjesing eksklusivt til BikersRemix. Og som det er tilfældet med stort set alle cyklerne fra BikersRemix, sælges også denne i et begrænset oplag. Det betyder, at chancerne for at rende ind i en cyklist, der har samme cykel begrænses betydeligt.

Med en kampvægt på kun 11 kg er den bygget til at kunne begå sig inde i byen og sørge for, at du kommer fra A til B på ingen tid.

Pris: 6.295 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Fede jernheste
Centurion Basic Auto Sort/Rød '12  

Centurion må være cyklernes svar på Volvoen: Altid pålidelig og går aldrig i stykker. Med mindre du vælter, selvfølgelig. Cyklen kræver et minimum af vedligeholdelse, har to automatiske gear fra Sram og fodbremse, hvis du ikke er helt tryg ved fixie-tanken.

 

Pris: 4.599 kr.

Kan købe her:

ANNONCE
Fede jernheste
Avenue Pista - Herre

Avenue laver nogle ret fede cykler. Modellen Pista er ingen undtagelse. Cyklen har et gear (mere har du ikke rigtigt brug for inde i byen), shimano bremser, læder styrebånd og sadel til din følsomme bagdel, et aluminim stel, der holder vægten nede på et minimum og samtidig sikrer at din cykel aldrig ruster. Og med Avenues egne punkterfri dæk, kan du nærmest køre over landminer uden at punktere. Det betyder dog ikke, at du skal teste vores vovede påstand. 

Pris: 6.499 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Fede jernheste
Vinyl Solo

Var der lidt for meget bling-bling på Vinyl Doppio? Eller er den bare lidt for pebret? Så er det Solo-udgaven, du skal have fat i. Her får du en lækker cykel med retro-look, højprofil-fælge og et enkelt gear. Så hvis det er de lange ture, du er til, er det nok ikke denne model, du skal investere i. Men som bykriger er den helt genial.

 

Pris: 4.700 kr.

Kan købes her:

ANNONCE
Fede jernheste
  Harald Cramers: ORYX Time Trail Bike

Her er der desværre kun tale om en koncept-cykel. En overdrevet fed koncept-cykel, der ligner noget, der er taget direkte ud af Tron: Legacy. Om designet nogensinde bliver sat i produktionen, ved vi ikke, men sker det en skønne dag, har vi kun en ting at sige: "Shut up and take my money".

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce