Magasinet M!

Fem skrupskøre feticher

Hvis du gik og troede, at du var mærkelig...

Fem skrupskøre feticher
1. Ballonfetich
Det lyder yderst mærkværdigt, men der findes faktisk et overraskende stort antal mennesker, som tænder på balloner. Vi skal undlade at gå i for mange detaljer om den sprængfarlige fetich, men hvis du er nysgerrig, så prøv at kigge forbi websitet loonervision.com. Hjemmesidens navn refererer i øvrigt til det kælenavn, som ballonfetichister har på engelsk, nemlig 'looners'.

Se med på de næste sider.
ANNONCE
Fem skrupskøre feticher
2. Uldfetich
Selv om uldtøj er besværligt at pleje og vaske, findes der mennesker, som slet ikke kan få uld nok. Ja, de ynder faktisk at pakke sig fuldstændig ind i naturproduktet. Disse typer, der også kaldes 'woolies', er særdeles aktive på internettet, hvor du kan finde flere uldne hjemmesider, der omhandler den bizarre fetich.
ANNONCE
Fem skrupskøre feticher
3. Dyre-rollespil

På engelsk hedder denne fetich 'human animal roleplay'. Der findes, så vidt vi ved, ikke et dansk navn, men hvis du bliver virkelig kåd af at opføre dig som en hund eller hest, er du ikke alene. Der eksisterer nemlig en lille gruppe mennesker, som tænder på at imitere dyr. Fetichen, der også blot kaldes 'pony play', involverer ofte en partner, der indtager rollen som en slags dyretræner.    

ANNONCE
Fem skrupskøre feticher
4. Nysefetich
De fleste af os er ikke voldsomt begejstrede for at nyse, men for nogle mennesker er 'achuu' lig med 'ahhhh'. Dem, der har en nysefetich, tænder nemlig på at se eller høre et nys - eller at nyse selv, selvfølgelig. 'Mucophilia', som fetichen hedder, dyrkes ikke mindst på hjemmesiden sneezefetishforum.org, som er en særdeles omfangsrig størrelse. Nu ved du, hvor du skal gå hen, hvis det kilder lidt for dejligt, når du nyser...
ANNONCE
Fem skrupskøre feticher
5. Infantilisme

Infantilisme er en af de mere velkendte feticher, men det gør den ikke mindre spøjs. Fetichen handler i korte træk om at blive behandlet som en baby, og det kan dække over alt fra at blive passet og puslet til smæk, skældud og tvangsmadning. Det skal ikke mindst være følelsen af hjælpeløshed, som tænder infantilisterne. Ja, og så følelsen af bleer, selvfølgelig.     

ANNONCE
Del

Seneste nyt