Magasinet M!

Fesne filmslutninger

Aaaarghhh, come on, Hollywood. Det må I sgu da kunne gøre meget bedre.

  Alien Resurrection (1997)

Hvorfor: Fordi der er så mange ting galt med denne film - og især slutningen. En alien/menneske-hybrid, der opfører sig som en voksen-baby og betragter Sigourney Weaver som sin mor? Come on, det er sgu da for åndssvagt.

  The Happening (2008)

Vi ved det godt. HELE filmen stinker noget så voldsomt. Undertegnede venter stadig på de 80 kr. som M. Night Shyamalan skylder ham for en biografbillet.

Men planter, der slår mennesker ihjel? Det er sgu da for tåbeligt. Selv for M. Night Shymalayan.

Og så lige pludselig - ud af ingenting - stopper planterne med at være onde for så igen at lege kispus med mennesket. Uuuuhhhh.

ANNONCE

Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull (2008)

Hvorfor, åh hvorfor valgte man at lave en fjerde Indiana Jones-film og dermed fuldstændigt smadre en legendarisk trilogi? Vi hader jer Lucas og Spielberg. Men mest George Lucas. For det viser sig, at det var hans hjernedøde idé at smide aliens i filmen.

Filmens instruktør Steven Spielberg har således selv udtrykt sig kritisk omkring den 4. film. Han fortæller bl.a., at han var meget lidt enig med George Lucas, der insisterede på, at filmen skulle have aliens.

I sidste ende valgte instruktøren dog at give efter og lave filmen efter Lucas' hoved. Desværre.

ANNONCE

The Matrix Revolutions (2003)

Hvis blot The Matrix fra 1999 havde fået lov at stå alene - uden de to middelmådige/elendige efterfølgere.

Men det er desværre ønsketænkning i Hollywood, hvor stort set alle populære film får efterfølgere. Og selvom den første Matrix-film startede helt fantastisk, slutter den tredje og heldigvis sidste film i rækken med en blind og halv-fesen Neo, der taler volapyk med en gråskægget 'arkitekt'.

ANNONCE

Superman (1978)

"Genialt!", må manuskriptforfatterne have tænkt, da de lagde sidste hånd på Superman fra 1978. Men selvom filmen i sig selv er ret fed, holder slutningen på ingen måde. Supermans flamme Lois Lane dør, og hvad gør Superman for at redde hende? Han flyver sgu da bare rundt om jordkloden, så den roterer baglæns og skruer dermed tiden tilbage.

Genius.

ANNONCE

  Star Wars: Episode VI - Return Of The Jedi (1983)

Af frygt for at blive klynget op af inkarnerede Star Wars-fans med høtyve og lyssværd, vil vi gerne lige fremhæve, at de gamle Star Wars-film da er ganske underholdende. Og at vi ligeledes glæder os til 2015, hvor den første film af en planlagt ny trilogi rammer biograferne.

Når det så er sagt, synes vi godt, at Star Wars-sagaen kunne være rundet noget bedre af end med panfløjter og dansende dværge i teddybjørnskostumer.

ANNONCE

  Prometheus (2012)

Vi elsker filmen. Men hader slutningen. Vi kan sagtens leve med, at vi ikke får afsløret alt til sidst. Men hvad vi ikke kan leve med, er det tarvelige antiklimaks, hvor en pissed-off engineer straks bliver 'voldtaget' af en underligt-udseende xenomorph uden yderligere kamp.

Var det virkelig det?

ANNONCE

  Signs (2002)

Vi synes, Signs er en af M. Night Shymalans klart bedre film. Der skal jo heller ikke så meget til. Og filmen er gennemgående gennemsyret af en fed og spooky stemning.

Men hvor er det dog fesent, at filmens aliens blot nøjes med at banke på og larme i stedet for at flå døre op og maltraktere menneskene.

Og nå ja, så kan de sgu ikke engang tåle vand.

Hold. Nu. op!

ANNONCE

Samtlige Twilight-film

Hvorfor? Fordi ingen af hovedpersonerne kradser af.

Del

Seneste nyt

ANNONCE