Magasinet M!

Festival hook-ups: 3 ud af 4 kvinder vil gerne date på festivalen

Bliv klogere på pigernes dating-præferencer til festival

Festival-sæson... Højtid for legendariske sommer-branderter, vilde koncerter og underlige, tilfældige møder med fremmede mennesker... Og drømmen om at få fat på festival-pigerne. 

Mange af os single-typer, begynder at lede efter lidt kærlighed, når festival-musikken starter. Det er en perfekt slagmark. Folk har fri, er i højt humør, og langt væk fra de vante rammer. 

Et er selvfølgelig, at vi selv leder efter damer. Men hvordan ser situationen generelt ud? Det har vi fundet svar på, i en undersøgelse fra teleselskabet 3, der blandt andet står for at levere den vilde antenne-teknologi, det kræves, for at holde et Tinder-skarpt signal, under Roskilde Festivals store kødmarked. 

ANNONCE

Glem apps, sms’er og opkald
Hvor mobilen er omdrejningspunktet for en stor del af danskernes liv på festivalen, så er den det bestemt ikke, når det kommer til at få fat i din udkårne. Opkald og sociale medier er nemlig bandlyste, hvis du vil gøre dig forhåbninger om en date. Kun 7 procent sætter pris på at blive kontaktet gennem de sociale medier eller at få et opkald af en potentiel date på en festival. Nej, det skal foregå direkte. Ansigt til ansigt. Hele 56 procent af festivaldeltagerne vil nemlig helst inviteres ud på den gammel dags facon. Med øjenkontakt, bævrende knæ og lys stemmeføring. 

”Vi opfatter kærligheden og mødet som for let vundet, hvis det sker på dating-apps og gennem beskeder. Vores forfædre risikerede liv og lemmer for en date, og på en måde ligger disse erfaringer stadigvæk i os som ekkoer, der hvisker om triumferende erobring og kærlighed. Der er noget urgammelt mod og gammeldags galant ved ansigt til ansigt. At spørge - og risikere afvisningen,” siger Thomas Markersen, der er psykolog, coach og ekspert i DR-programmet ”Gift ved første blik.”

Du kan til nøds forsøge med en sms, men kun 15 procent svarer, at de foretrækker et moderne kærestebrev i form af en sms. 

Læg telefonen væk – det skaber respekt
Samtidig er det også ved ansigt til ansigt-metoden, at der er mindst chance for at få et nej, mener Thomas Markersen.   

”Når vi har sværest ved at sige nej, hvis vi bliver inviteret ud ansigt til ansigt, så er hovedårsagen ikke nødvendigvis, at vi er bange for at såre den anden. Det drejer sig lige så meget om, at vi bliver imponeret over den respekt, et andet menneske viser os. Vi ser det som ægte følelser, der er involveret. Og vi belønner oftest modet med et ”ja”, slår Thomas Markersen fast.

Så der er mest at vinde ved at invitere din udkårne ud. Ansigt til ansigt.

ANNONCE

Pigerne vil gerne mødes på Festival

Når det kommer til kvindernes forhold, til at møde en potentiel kæreste på en festival, er der nogle interessante tal, at kigge på. 

For det første, vil hele 59% foretrække, at blive kontaktet af en potentiel date face to face, hvor kun 6% foretrækker sociale medier. 

Hvis der er noget du skal holde dig helt fra, så er det at ringe til en pige du ikke kender. Medmindre du rammer de 2%, der synes at det er en fed angrebsvinkel. Weirdos. 

Til spørgsmålet, om man kunne finde på, at mødes med en potentiel date på festivalen, er 73% af pigerne klar, men vi gutter er endnu mere friske, med hele 82%. 

Selvfølgelig, hvis man er single jo. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt