Magasinet M!

Fetty Wap dømt til 6 år i fængsel

'Trap Queen'-rapperen var del af en stor narko-ring i New York.

Nogen husker måske Fetty Wap for megahittet 'Trap Queen', som udkom i 2015, og steg i popularitet, for til sidst at peake som nr. 2 på Billboard Hot 100 i maj 2015. En af de største sange det år, kun overgået af Wiz Khalifa og Charlie Puths 'See you Again', der kørte den ind på følelserne som soundtrack til Paul Walkers sidste Fast & Furious-rolle.

Nu er den amerikanske rapper Fetty Wap blevet idømt 6 års fængsel, efter han blev arresteret i 2021, for at være involveret i en stor narko-ring i New York, skriver New York Times.

For sigtelsen stod Fetty Wap (borgerlige navn Willie Maxwell II) til minimum 5 år i fængsel, og hans advokater gjorde hvad de kunne for at holde dommen så tæt på minimum som muligt. Dette gjorde de ved at argumentere for, at Fetty Wap ikke havde gjort det for personlig vinding, men derimod at han var "Motiveret af sin forpligtelse til finansielt at støtte andre. Han realiserer nu, at han ikke behøver at bære hele verden på sine skuldre."

Anklagerne, som bad om en dom på 7 år og 3 måneder, modargumenterede med "Tiltalte fortalte kriminalforsorgsafdelingen, at han tjente 5 millioner dollars igennem sin musikkarriere. Alligevel valgte den tiltalte at supplere hans indkomst ved at smugle store mængder stoffer - stoffer, han vidste ville ødelægge liv."

Fetty Wap kan ikke søge prøveløsladelse før 2028. Så man må håbe, at hans Trap Queen har lyst til at udfylde besøgstiden i fængslet, indtil da...

ANNONCE
Del

Seneste nyt