Magasinet M!

Fie fra Paradise Hotel

Pludselig fandt man sig bundet, liggende på gulvet med en stilet i ryggen!

Hun hedder Fie, er 19 år gammel, og har boet 15 år i Belgien med sine forældre. Nu har hun forladt sine forældre til fordel for kolde Danmark – og ja hun taler flydende fransk!

Hvad siger Fie på Fransk i lydklippet?

Redaktøren lagde sig under den franske domina og det lykkedes os, at få skudt en serie til magasinet - omend det var med smadrede knæ og ondt i ryggen! - Fie fra Paradise Hotel Redaktøren lagde sig under den franske domina og det lykkedes os, at få skudt en serie til magasinet - omend det var med smadrede knæ og ondt i ryggen!
Hvordan er det, at være tilbage i Danmark?

Jamen jeg flyttede til Danmark her i sommers. I Belgien gik jeg i gymnasiet, men da jeg så kom til Danmark skulle jeg gå hele lortet om igen, fordi uddannelsen ikke var gyldig. Så lige nu går jeg på VUC og tager ekstra timer. Jeg har også tidligere gået på efterskole i Danmark, da jeg var 15-16 år, men det er nu meget fedt!


Hvorfor Paradise?


Well jeg sad med min veninde, og vi skulle i byen og hun var ved at gøre sig klar, imens jeg begyndte at drikke lidt. Så så jeg i en reklame, at Tv3 søgte deltagere, og så tænkte jeg hva’ faen, det kunne da være meget sjovt at prøve. Så jeg sendte en ansøgning, og så ringede de mig op dagen efter!Fortryder du noget ved Paradise?


Nej, altså jeg har lavet nogle små dumme ting, og så fortryder jeg, at jeg ikke lagde Make Up på hele tiden, man ligner jo lort af og til!Hvad er du mest bange for kan ske, ved at være med i Paradise?


Ikke rigtig noget specielt… Altså at få et dårligt rygte, men jeg er egentlig totalt ligeglad, hvad andre mener om mig.ANNONCE
Fie fra Paradise Hotel
Hvor er du om 10 år?

Jeg vil rigtig gerne arbejde indenfor tv, skuespil eller sådan noget, og hvis det ikke lykkedes, så noget med børn. Så Tv-vært eller Pædagog haha!
 

5 hurtigeHar du været i byen uden trusser?
Nej!Porsche eller Lamborghini?
LamborghiniForfra eller bagfra?
Sig mig er det dig, der har lavet de spørgsmål?Er du højlydt i sengen?
Ja!G-streng eller hot pants?
G-streng2 fyre eller 2 piger?
Haha pas, pas, pas!Dit sted eller mit sted?
Dit sted, mit er alt for lille!
ANNONCE
Foto: Christian GrünerTøj: Vil du gerne se din bedre halvdel i det tøj Fie har på, finder du det her hos Femilet
Del

Seneste nyt