Magasinet M!

FIFA 19 nærmer sig kick-off, men her er et par interessante FIFA-facts fra det seneste år

Andre der ikke kan vente?

FIFA er bare den bedste måde at tørre sine venner på, i hvert fald uden at skulle blive videre fysisk aktiv. Også selvom FIFA-spillene nu har været kendt for at give folk sved på panden.

FIFA 19 rammer konsollerne den 28. februar, men faktisk vil skæbnen, at PC Masterrace får mulighed for at sætte gang i spillet allerede fra den 20. september... Jep, den er god nok: EA's Origin Access Premier medlemmer får adgang til hele spillet den 20/9. 

Men før vi kigger videre frem, kunne det måske være interessant at kigge tilbage. Så her kommer en række tal, som er sådan noget der er let at forholde sig til.

  • FIFA 18 har solgt over 24 millioner eksemplarer. Der er blevet spillet over 7 milliarder kampe og scoret over 17 milliarder mål, siden lanceringen for et lille års tid siden. 
  • EA SPORTS FIFA er den bedst sælgende sportsspilserie i verden, med over 260 millioner solgte spil på tværs af titlerne.
  • FIFA Ultimate Team er en af de mest populære spil-modes, og i FIFA 18 lavede spillerne over 13 millioner nye klubber.
  • E-Sport har været stort for FIFA (igen). I det seneste år har over 20 millioner spillere deltaget i turneringer på tværs af FIFA 18 og FIFA Online 3.
  • FIFA Mobile har rundet over 193 millioner installationer på verdensplan.

Når FIFA 19 lander om få uger, er der en ekstra sløjfe på pakken, som de fleste fans ved, har EA nemlig indhentet rettighederne til UEFA Champions League, og sammen med blandt andet Premier League, Bundesliga, La Liga, Seria A og den kinesiske Super League, er der rigeligt af officielle licenserede hold at tage fat på, faktisk over 600. 

En anden del - som nogle spillere ser frem til, er den sidste installation i det anderledes eventyr om den fiktive fodboldspiller Alex Hunter. Det er selvfølgelig single-player kampagnen The Journey, der vender tilbage for det endelige opgør. Det har fået titlen The Journey: Champions, og du kan se traileren her, hvis du endnu ikke har fanget den:

ANNONCE
The Journey: Champions

OG mens du venter, kan med fordel tjekke soundtracket til det kommende spil, der byder på en vanvittig liste af kunstnere. 

Del

Seneste nyt

ANNONCE