Magasinet M!

FIFA 20 Traileren bringer FIFA Street tilbage!

FIFA 20 traileren er klar

EA er selvfølgelig på vej med FIFA 20, og det nye spil bringer en gammel fanfavorit tilbage - i ny form. 

I afsløringstraileren for årets spil, benytter FIFA nemlig en del af tiden på, at adressere det nye gamemode VOLTA Football, der i sin essens er en omgang forfinet FIFA Street. 

VOLTA Football lader spillere bygge deres egen street-spiller, med nye gameplaymodes, der lader folk spille streetkampe i 3vs3, 4vs4 og 5vs5 teams, sammen med en mode der følger pro-futsal regler. VOLTA-delen kommer også til at have en story-mode, der i sidste ende tager spilleren til VOLTA verdensmesterskabet i Buenos Aires. 

I forhold til FIFA20 generelt, er det same procedure as last year - FIFA fortæller at de har øget realismen, forfinet gameplayet og øget niveauet på den kunstige intelligens. 

Det bliver blandt andet implementeret et nyt kontrolleret tackling-system, nye tackling-animationener og forbedret fysik for selve boldens bevægelse. 

FIFA 20 er officielt ude den 27. september 2019, på tværs af PS4, Xbox One og PC - men medlemmer af EA Access og Origin Access Premier, får adgang en uge tidligere - den 19. september 2019. 

ANNONCE
FIFA20 Reveal trailer
Del

Seneste nyt