Magasinet M!

Fiks og fingernem? Her er 5 skøre gør-det-selv-projekter du kan bruge sommeren på

Det lyder overraskende godt, når The Floppotron spiller Star Wars-introen på 64 diskettedrev. Se den hjemmeavede maskine - og fire andre fede DIY-projekter.

THE FLOPPOTRON

Shit mand, det her er temmeligt sikkert det mest nørdede, du kommer til at se i dag, i denne uge, i denne måned, i dette år eller endda måske i hele dit liv. Ellers skal du i hvert fald være pænt nørdet. 

Nå, men som du altså selv kan se i videoen herunder, er The Floppotron i al sin nørdede herlighed en hjemmelavet maskine bestående af 64 diskettedrev, 8 CD-drev og 2 scannere, der spiller introen til Star Wars.

Det er old school. Men hvis du har lidt gamle computersager liggende derhjemme, er det her da et kreativt projekt at komme i gang med.

SE MERE HER

ANNONCE

DEADPOOL KNIFE BLOCK

Fiks og fingernem? Her er 5 skøre gør-det-selv-projekter du kan bruge sommeren på

Når Deadpool nu alligevel er en omvandrende knivblok af kød og blod, kan du vel lige så godt bruge ham til det samme i dit køkken. Altså en model af Deadpool. 

Og du kan faktisk lave dit eget eksemplar ved at følge linket herunder videre til Instructables, der giver en guide til hele processen. Du skal selvfølgelig bruge en 3D-printer og lidt fingerfærdighed, men ellers er det ret ligetil. 

God fornøjelse!

SE MERE HER

GENTLEMAN'S SURVIVAL KIT

ANNONCE
Fiks og fingernem? Her er 5 skøre gør-det-selv-projekter du kan bruge sommeren på

Her er det ultimative overlevelsessæt til mænd! 

Ja, det er noget af en påstand, men når du kigger i kufferten, kan du jo selv se, at den er fyld med brugbare sager - i hvert fald til en våd weekend. 

Du kan ikke købe det komplette sæt, men via linket nedenunder får du en guide til at lave dit eget eksemplar, og det virker faktisk meget simpelt, så længe du får fat i de nødvendige ting som en kuffert, en flaske whiskey, en økse, en lommelærke, tændstikker og hvad du nu ellers har lyst til at smide med i pakken. 

Når du laver den selv, er der jo frit slag med indholdet.

SE MERE HER

SVEJSEHJELM MED FLAMMEKASTER

ANNONCE

Hvis du synes, Cyclops fra X-Men har den fedeste mutation, er det her lige et hjemmeprojekt for dig. 

Okay, der er jo ingen, der seriøst mener, at Cyclops er den sejeste fra X-Men, men derfor er den her ombyggede svejsehjelm med flammekaster alligevel ret imponerende, og i videoen ovenover kan du se den skrue op for varmen. 

Så kan man selvfølgelig mene, at det ser ret farligt ud, men han skal da have kredit for at bruge hjelm.

SE MERE HER

HJEMMELAVET POOL AF PALLER

ANNONCE

Hvis der er et problem, er der også en løsning. 

Problem: Du er ved at smelte her i varmen. 

Løsning: Byg din egen pool. 

Og det kan du hurtigt gøre ved hjælp af Europaller, for som du kan se i videoen ovenover, er det bare med at komme i gang. 

Så kan det selvfølgelig godt være, at det er hårdt arbejde at få den bakset sammen, men så snart poolen er fyldt med vand, får du også en kæmpe belønning, der rækker i lang tid.

SE MERE HER

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt