Magasinet M!

Filmenes ondeste våben

De skyder, skærer, snitter og smadrer dig i stykker. Her er 15 seje filmvåben

Filmenes ondeste våben
Det skarpeste sværd i skuffen

Hattori Hanzo sværd

Film: Kill Bill Vol. 1 og 2

Ejer: The Bride, Bill og resten af The Deadly Viper Assassination Squad

Hattori Hanzo sværdet er skræmmende effektivt. The Bride slicer og dicer sig til sin hævn med sværdet, der ifølge skaberen vil skære selveste Gud, hvis man nogensinde skulle møde ham. Hvad koster sådan et sværd så? Tjah, det er egentligt uvurderligt, men i El Paso koster det åbenbart 250 dollars.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Noisy Cricket
Film: Men In Black

Ejer: Agent Jay

Noisy Cricket fra den gode gamle agentfilm 'Men In Black' er ikke meget værd, når det kommer til at se afskrækkende ud. Det kan man dog godt leve med, når man tager i betragtning, at det lille bæst kan flække en kampvogn.

Filmenes ondeste våben
"My little friend"
Film: Scarface

Ejer: Tony Montana

Som udgangspunkt kan det være fint at blive præsenteret for andres venner. Altså lige medmindre der er tale om en skrupskør narkogangster, der har suget et halvt kilo coke op i næbet - og hvis 'little friend' er en M16A1 med M203-granatkaster. Så er man faktisk helst fri.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Knivhandsken
Film: Nightmare on Elm Street m.fl.

Ejer: Freddy Krueger

Jason fra 'Fredag d. 13.' har sin machete og Leatherface fra 'Motorsavsmassakren' har motorsaven, men ingen gyserskurk når helt op på siden af Freddy Krueger med sin knivhandske. Kombinationen af stribet trøje og blød hat gør i øvrigt også Freddy til bedst klædte gyserskurk, men det er en anden sag.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Maskingeværben
Film: Planet Terror

Ejer: Cherry Darling

Er det nødvendigvis mere effektivt at have et maskingevær monteret på låret frem for bare at have det i hænderne? Formentlig ikke. Men hvis man alligevel står og skal have en benprotese og kan vælge mellem en helt almindelig plastikdims eller en Bushmaster HBAR Carbine med indbygget granatkaster - så forstår vi godt valget...

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Fremtidens våben

Cyrez EM-1 Railgun

Film: Eraser

Ejer: U.S. Marshall John Kruger

Hvis vi lige ser bort fra, at Eraser er en mildest talt middelmådig actionfilm, så render Arnold faktisk rundt med en pænt sej skyder i filmen. Cyrez EM-1 Railgun affyrer aluminium-projektiler tæt på lysets hastighed, og så er den udstyret med et sigte, der kan se gennem vægge og endda ind i kroppen. Det amerikanske militær roder også rundt med teknologien, men indtil videre har de kun været i stand til at lave enorme Railguns, der kan sidde på skibe. Det er stadig rimeligt badass.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Kitty got claws

Wolverines kløer

Film: X-Men-universet

Ejer: Wolverine/Logan

Det kan godt være, at Magneto kan lugte Wolverines adamantium på lang afstand og bøje det fuldtsændigt af led, men de kløer er bare for seje. Adamantium er stort set umuligt at ødelægge, og Wolverines kløer er så skarpe, at de kan skære gennem alt. Så glemmer vi lige, at det gør umanerligt ondt, når de popper frem - vi vil gerne have sådan et par.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Boltpistol
Film: No Country For Old Men

Ejer: Anton Chigurh

Der er muligvis ikke tale om filmhistoriens mest effektive våben - det er vel strengt taget lidt uhandy, og rækkevidden er heller ikke imponerende. Til gengæld er det et af de mest intimiderende våben nogensinde - i hvert fald når det er i hænderne på den frisuremæssigt udfordrede superpsykopat Anton Chigurh i Coen-brødrenes mesterværk.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Lyssværd
Film: Star Wars m.fl.

Ejer: Darth Vader, Luke Skywalker m.fl.

I sammenligning med de mange skydevåben på denne liste er lyssværdet vel egentlig ikke voldsomt farligt. Men den distinkte lyd af lyssværd, der bliver tændt, er sammen med en kold dåseøl, der bliver åbnet, en af de bedste lyde i verden. Og hvis man kombinerer lyssværdet med en bad ass sort dragt, asmatisk åndedræt og en verserende faderskabssag har du en af de bedste filmskurke nogensinde.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Heckler & Koch USP Compact
Film: Kick-Ass

Ejer: Mindy Macready

Det er for så vidt ikke fordi, der er noget særligt ved denne pistol. Det er mere bare det, at den bliver brugt af en bindegal udklædt 11-årig pige, der presser den ind i gabet på forbrydere og siger ting som "Okay you cunts... Let's see what you can do now!"

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
"Old Painless"
Film: Predator

Ejer: Blain - og da han kradser af: Mac

En motorsav er for så vidt et meget sejt stykke værktøj - men hvis man skal rydde en skov på den virkeligt mandige måde, bliver det ikke mere hårdt end 'Predator'-måden. Altså den, hvor man med spyttet flyvende ud af munden skriger "Contaaaaact!", fyrer op under en GE M134 Minigun og sprøjter 1.250 skud i minuttet af mod træerne. Så er den klaret.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Magnum .44
Film: Dirty Harry m.fl.

Ejer: Inspector Harry Callahan

Nuvel, en Magnum .44 er vist ikke længere det mest kraftige våben i verden - den titel indehaves så vidt vides af den israelske Desert Eagle - men det ændrer ikke på, at en Smith & Wesson model 29 Magnum .44 er en ret myndig gøb. Især når den er i hænderne på Harry Callahan, der måske ikke er specielt skrap til matematik, men til gengæld umanerligt god til at holde enetaler. Skal vi lige tage den for en ordens skyld:

"I know what you're thinking. 'Did he fire six shots or only five?' Well, to tell the truth, in all this excitement, I've kinda lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and would blow your head clean off, you better ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya punk?"

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Brækstaven

Sick Stick

Film: Minority Report

Ejer: Strisserne hos Precrime.

Det er en temmelig effektiv måde at stoppe forbrydere på, når man bare kan røre dem med en stav, og så brækker de sig. Og et godt supplement til peberspray. Minority Report er i det hele taget spækket med fede gadgets, som Tom Cruises handsker, der styrer det kæmpe display.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Alt-i-et-geværet

Zorg ZF-1

Film: The Fifth Element

Ejer: Jean-Baptiste Emanuel Zorg

Luc Bessons geniale fremtidsfilm med Milla Jovovich i en yderst sparsom påklædning byder også på en gøb i særklasse. Zorg ZF-1 pakker 3.000 kugler, en raketkaster, en flammekaster, og det ret unikke Replay-system, der får alle projektilerne til at vende tilbage til det samme punkt, lige meget hvor du sigter. Så kan alle pludselig ramme præcist. Man skal bare ikke falde i Zorgs fælde med selvdestruktions-knappen.

ANNONCE
Filmenes ondeste våben
Gogos morgenstjerne
Film: Kill Bill Vol. 1

Ejer: Gogo Yubari

I afdelingen for langtrækkende slagvåben er der ingen over og ingen i nærheden af Gogo Yubaris morgenstjerne, der får Indiana Jones' pisk til at ligne et sjippetov. Når man ser, hvilke vanvittige tricks den psykotiske japanske skolepige kan med sin morgenstjerne, er det næsten synd, at hun taber kampen mod The Bride ved at få banket noget så uavanceret som et bræt med søm i ind i kraniet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce