Magasinet M!

Filmhistoriens værste titler

Kan du huske 'Jesse James møder Frankensteins datter'?

Filmhistoriens værste titler
10. 'Sssssss' År: 1973
Det er selvfølgelig umuligt, objektivt at definere de værste filmtitler nogensinde. Men her er 10 usædvanligt stærke kandidater. Mest for sjov. Gyserfilmen 'Sssssss' (med 7 s'er) betragtes i dag som lidt af en kultklassiker. Men filmen havde måske haft større succes, da den udkom, hvis de kreative kræfter havde været knapt så kreative med hensyn til titlen.  
ANNONCE
Filmhistoriens værste titler
9. 'To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar' 1995
I midten af 90'erne var Patrick Swayze og Wesley Snipes to af de sejeste mænd på film. Men hvad hjælper det, når man smider dem i kvindetøj og fuld krigsmaling, og giver filmen en titel, ingen forstår? Det kunne næsten kun gå galt, og det gjorde det også. 'To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar'. Selv tak, Julie. 
ANNONCE
Filmhistoriens værste titler
8. 'Jesse James Meets Frankenstein's Daughter'År: 1966
Det er næsten for godt til at være sandt. En western/horror-hybrid, hvor den klassiske cowboy Jesse James møder Frankenstein-monsterets barnebarn, Maria. Jo, der stod barnebarn - ikke datter, som titlen antyder. Bare en af de mange sære ting ved denne kultfilm.
ANNONCE
Filmhistoriens værste titler
7. 'I Dismember Mama'År: 1974
'Jeg Parterer Mor'. En fantastisk titel til en film. Da gyserfilmen, der også blev kaldt 'Crazed and Poor Albert and Little Annie', havde premiere, blev der uddelt gratis brækposer i biograferne. Ikke for sarte sjæle. 
Filmhistoriens værste titler
6. 'Freddy Got Fingered'År: 2001
Den canadiske komiker Tom Green deler vandene med sin temmeligt syge humor, og denne film er en af de mest udskældte i nyere tid. Det skyldes til dels, at Green i filmen sutter på et koyver og giver en hest et 'handjob', til dels at titlen refererer til seksuelt misbrug af børn. Det' en ommer!
ANNONCE
Filmhistoriens værste titler
5. 'Fat Guy Goes Nutzoid!!' År: 1986
'Fed Fyr Bliver Gakkelak!!'. Nej, det er ikke en særlig god titel, vel? Komedien omhandler to brødre, der bliver venner med en patient fra den lukkede afdeling. At dømme ud fra plakaten går det ikke stille for sig.
Filmhistoriens værste titler
4. 'Leprechaun: Back 2 tha Hood' År: 2002
Der er noget med grønne trolde og det amerikanske hood, der ikke helt klinger rent. Og så skulle man - ud fra titlen - tro, at dette var nummer to i 'Leprechaun'-gyserserien, men det passer ikke. 'Back 2 tha Hood' er den sjette film om den ondskabsfulde, lille fyr. Forvirret?
ANNONCE
Filmhistoriens værste titler
3. 'Santa Claus Conquers the Martians'År: 1964
Endnu en interessant hybrid. Her er det de to genrer science fiction og julefilm, der har været en ordentlig tur i blenderen. Resultatet er 'Julemanden Erobrer Marsboerne' - en titel, der nok kan få de fleste til at trække på smilebåndet.
Filmhistoriens værste titler
2. 'Rock and Roll Wrestling Women vs the Aztec Mummy'År: 1965
Der er nogle fine hybridfilm på denne liste, men 'Rock & Rul Wrestling Kvinder versus den Aztekiske Mumie' er i en klasse for sig. Du får horror, rock 'n' roll og wrestling i én film. Det lyder næsten for godt til at være sandt...
ANNONCE
Filmhistoriens værste titler
1. 'The Incredibly Strange Creatures Who Stopped Living and Became Mixed-Up Zombies' År: 1963
Det kostede kun 38.000 dollar at producere denne film, der blev promoveret som 'verdens første monster-musical'. Og selv om titlen, der er så lang, at vi opgiver at oversætte, selvfølgelig er meget beskrivende, så tænker man mest, at det må have været en 12-årig, der fandt på den. Filmen - ikke titlen - er i øvrigt blevet kåret som den værste nogensinde af den anerkendte amerikanske filmkritiker Michael Medved.

Kilde: Oddee
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce