Magasinet M!

Final Destination 6 er på vej

Nyt kapitel i gyserfranchisen!

Final Destination fra 2000 var en herlig lille ungdomsgyser, som for alvor åbnede op for franchisens måde at lege med tanken om, hvad der sker, hvis man snyder døden.

Final Destination 2 har sat så dybe spor, at jeg stadigvæk får utroligt lange løg, når jeg kører forbi en lastvogn med store træstammer - tak for fucking lort!

Franchisen har i alt spyttet fem film ud mellem 2000 og 2011, og nu 9 år efter det seneste kapitel kan vi begynde at glæde os til at se en sjette!

Skaberne på nogle af de første kapitler, Jeffrey Reddick og Craig Perry, er genforenet til det projekt.

I et nyligt interview udtalte Reddick, at den sjette film på ingen måde vil være et reboot eller et hurtigt cash-grab:

"Reboot er så voldsomt et ord - vi har dog ikke tænkt os at ændre det hele på ny. Det bliver bestemt en klassisk Final Destination-film. Min kollega Craig er genial til at komme på idéer til nye vinkler og vilde scener. Han fortalte mig et par idéer, som kommer til at ske i 6'eren og det bliver fantastisk. Det kommer ikke til at føles som et cash-grab."

Detaljer om filmen er endnu sparsomme, men det forlyder fra duoen, at fokusst vil blive hos de folk, som rykker først ud til ulykker - så handlingen drejer sig om ambulancefolk, brandmænd og politimænd. 

Det bliver godt!

ANNONCE
Del

Seneste nyt