Magasinet M!

Fjernstyret dræberhaj

Do-dum, do-dum, dum-dum-DUM-dum-dum-dum-dum-dum-DUM-DURIDUM! Det er en svag gengivelse af temaet til 'Dødens Gab' men vi kunne ikke lade være - vi er nemlig faldet over en gadget, der gør dig til strandens herre i 2006, nemlig en fjernstyret dræberhaj!

Fjernstyret dræberhaj

Af: Morten Greve


Du tænker sikkert: "Nå jah, sådan en fik min lillebror i BR - den leger han med i badekaret", men nej, den fjernstyrede robothaj fra Hammacher Schlemmer er et seriøst stykke værktøj, der er over 60 cm. lang, og som er bygget til at efterligne den særlige svømmeform, der er kendetegnende for en af naturens mest dødbringende rovdyr.

Hajen kan bevæge sig ca. 12 meter fra styreenheden, der er bygget til at kunne fungere under vand (praktisk). Derudover er hajerne bygget til at kunne fungere på separate radiofrekvenser, så man kan lave et helt lille haj-kobbel, hvis man har lyst - uden at hajernes bevægleser påvirker hinanden.

Med sådan en krabat kan du enten skræmme en god bid af Løkkens turister eller udleve dine Aquaman-fantasier.

Du skal dog ikke regne med, at du får en hel eftermiddags fornøjelse ud af hajen, for batterierne holder kun i 15 minutter.

Hajen koster ca. $100 og kan købes her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE