Magasinet M!

Flammende hjerter # 1

En ung mand, en ung pige. To hjerter der slår i takt med samme hjerteslag.Han havde nu siddet sammen med vennerne i nogle timer på det lokale stamværtshus, og havde fået kværnet nogle bajere. Den sidste lørdag i en måned der havde været røvkedelig. Han var næsten flad som en fregne, og der var stadig fire dage tilbage, før der kom kontanter ind på kontoen.
ANNONCE
Flammende hjerter # 1
Her sad han så med en efterhånden halvlunken øl, og tre af hans bedste venner. De var alle singler. Midlertidige singler, med nogle kiksede kæresteforhold siddende som små sammenkrøllede papirlapper i baglommen.
 
Gitte havde været hans sidste kæreste. De havde gået på den samme skole fra den første til den sidste skoledag.
Egentligt havde han altid syntes hun var en sød pige. Da de var kommet i pubertetsalderen, og hun var begyndt at udvikle kvindelige former, havde han da også smugkigget på de bryster der efterhånden bulnede frem under hendes tætsiddende små bluser. De struttede som plukkemodne ferskner, når hun i begejstring hoppede fnisende rundt og lavede trutmund, og lavede nogle små feministiske piruetter på sine tåspidser. Der var ingen tvivl om, at hun var den mest eftertragtede pige, og selv havde han da fået flere udløsninger med hendes faste røv i hans fantasi.
 
I sommerferien skulle han og Axel på campingferie til Rørvig. De havde pakket knallerterne med et firemandstelt, liggeunderlag og soveposer.
Axel havde lige fået den sidste nye Velo Solex model i den blå farve. Han havde den sorte, men det var såmænd også den eneste forskel der var på dem. De kørte hverken hurtigere eller langsommere end den anden.

Allerede den første dag hvor de var taget en tur ned til havnen, var de løbet ind i Gitte og hendes veninde Lisbeth. De havde været der i tre dage, og lå i telt på en af de andre campingpladser.
 
Måske var alting forudbestemt? Måske lå hans fremtid i en lille krystalkugle? Når den kloge mand eller spåkonen kiggede ind i den, kunne de så få den til at sende små krystalliserede amoriner ud som borede sig ind i hans hjerte?

Gitte og han flirtede. Kyssede og omslyngede hinandens varme og glødende kroppe tæt sammen på diskotekets dansegulv. I den tidlige morgenstund, gik de hånd i hånd ned til stranden.. Badede nøgne og havde bagefter sex inde på stranden. Den mest hede sex han nogensinde havde oplevet. Solopgangens morgenrøde og det stille spejlende havblik. Tangduften i næseborene og sandkornene der klæbede til deres hud.

De vred sig rundt som i en parringsdans. Hun red ham som en brunstig hingst for at tæmme hans begær og liderlige vildskab. Hans sansers beruselse. Der, i det store intet. Der, i det store åbne himmelhav, med nogle enkelte måger flyvende oven over deres kroppe, elskede han umætteligt med hende, som var hun et undersøisk rev, hvor han dykkede ned mellem korallerne. Hans sæd flød ud som forstøvede mælkedråber. Der oppe, helt derude hvor mælkevejen findes i det uendelige univers, sprængtes hans lystfølelse i tusinde atomer og dannede små stjernebilleder.
 
Det næste halve år levede de nærmest i et højere luftlag. Vægtløse svævede de rundt mellem en masse dunhvide skyer. Faktisk forlovede de sig efter fire måneder, og fik indgraveret hinandens navne i ringene.
De boede begge to hjemme. Han havde lige skaffet sig en læreplads som klejnsmed, og Gitte havde fået arbejde som stuepige på Hotel Astoria.
De fleste af ugens aftener var de sammen. For det meste hos Gitte da hendes værelse var dobbelt så stort som hans. De var holdt op med at gå i biografen, da de ikke rigtigt kunne finde nogle film der matchede deres forskellige smag til underholdningsværdi.

Da de havde kendt hinanden i fem måneder, skulle Gitte rejse to uger sammen med sin familie til Gran Canaria.
Han savnede hende alle dagene, og glædede sig til hun kom hjem igen. Allerede dagen efter hendes hjemkomst stod han udenfor hendes dør, med en pose rejer, nogle boller, en flaske hvidvin og en stor buket blomster.
 
Det var som at være nyforelskede igen. Begærlige efter at blive forenede, og smelte sammen som to mennesker i hinandens kroppe.
 
Han anede ikke uråd. - Havde intet kunne mærke på hende.

En aften blev han ringet op af Lisbeth. Han kunne høre på hendes stemme der var noget galt. Er der sket Gitte noget, råbte han nærmest med panik i stemmen ind i telefonrøret. Nja.. Der er ikke sket Gitte noget, men det er sådan lidt kompliceret. Laver du noget nu?  Ellers vil jeg lige komme forbi så vi kan tale sammen.

For at gøre historien kort. - Gitte havde under ferien lært en anden fyr at kende. De havde kisset misset lidt sammen.  Efter de var kommet hjem havde de opretholdt forbindelsen, men havde altid kun været sammen hjemme hos Lisbeth. Indenfor de sidste uger havde Lisbeth forladt lejligheden for at de kunne være der alene.

Nu kunne Gitte ikke længere bære tyngden af hendes dårlige samvittighed og dobbeltspil, og havde fået hendes bedste veninde til at fortælle ham det. Sådan en tøs. En hykler og en kujon. Han kunne mærke kvalmen og vreden stige. Han tog sin ring af og ville give den til Lisbeth. Men så tog djævelen over, og han åbnede vinduet og kylede den ud. - Bare skrub af, og fortæl den møgso, at han var færdig med hende.
 
Vennerne stod straks klar med kammeratlige skulderklap og nogle kolde Carlsberg.  De brugte faktisk også et par timer på at lede efter den ring han for et par dage siden havde kastet ud ad vinduet. Manner, den kan jo sælges. Tænk på guldværdien og hvor mange bajere vi kan omsætte den til.  Okay den havde stået ham i 380 kroner, så måske kunne han få det halve for den hos en guldopkøber. De fandt den dog aldrig. - Skaden sidder nok så from på en højtsiddende gren, og har den hængende omkring dens næb.
 
Han passede sit arbejde. Fritiden tilbragte han for det meste sammen med vennerne. Da han fyldte nitten år, havde han holdt en bragende fest, hvor bl.a. hans fars glasmontre til hans antikke ur var revnet. Ups... Ikke så heldigt. Inde på hans værelse havde flere unge mennesker på skift haft sex. Den leg ophørte da Axel gik sanseløst beruset i brædderne, og de var nødt til at bære ham ind på værelset, og lægge ham på hans seng, med en vaskebalje stående indenfor rækkevidde. Han havde simpelthen kravlet rundt på gulvet mellem flere dansende par. I starten morede de sig, da de troede han kiggede op under pigernes skørter. Indtil de opdagede han faktisk ikke var i stand til at stå på benene.

Det var efterhånden et halvt år siden, og nu sad han her og havde kværnet nogle bajere på pubben sammen med vennerne. Deres traditionelle værested hvor de mødtes. Hans halvlunkne øl havde efterhånden mistet både skum og smag. Pessimisten og optimisten sad på hver side af hans skuldre, og kæmpede en indbyrdes kamp om at vælte hinanden ned. Det virkede som om pessimisten var ved at tage føringen.
ANNONCE
Flammende hjerter # 1
Pubben var indenfor den sidste times tid blevet fyldt med andre unge mennesker.  De fleste af dem var nogle de kendte i forvejen. Kendte var måske så meget sagt. Pubben havde et rimeligt fast stampublikum, så de fleste af ansigterne var kendte. Nogle af vennerne havde ind imellem scoret en af pigerne. Det var vel nærmest lidt tilfældigt hvem der gik hjem med hvem, - men der var da enkelte af pigerne der var mere attraktive og favoritter end andre.
I det store og hele var det vel også derfor de sad her i aften. For at kværne nogle øl og score en steg.
 
En gruppe på fire piger kommer leende og fnisende ind gennem døren. De står lidt forvildede og ser sig omkring i lokalet. De får øje på Axel og han kan se på to af pigernes ansigter, at de kender hinanden.
Axel hæver sit glas, vinker og peger på de tomme pladser der er ved deres bord.

Tre af pigerne sætter sig ved bordet, mens den fjerde går langsomt forbi, og hen mod trappen der fører op til toiletterne. Han ænser faktisk ikke de andre tre piger. Hans blik følger hende. Hendes hasselnød farvede hår hænger løst og når ned til midt på hendes ryg. Hun har en hvid nederdel på, og en ærmeløs rød bluse. Om halsen hænger der et guldkors.

Hun går usikkert på benene, og snubler på et af trappetrinene. Bærer dog den brandert hun sikkert har med en vis portion selvkontrol og værdighed. Hun forsvinder ud af hans blik.
 
Forsættes...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE