Magasinet M!

Flammer i fjæset, økse i skridtet og cirkelspark til kæben: Her er de mest fucked up fails fra 2015

I 2015 var der mange mennesker, der gjorde rigtig dumme ting, som blev optaget på kamera. Dem skal du selvfølgelig ikke snydes for. Så her får du de allerstørste fails fra året, der lige er gået

Flammer i fjæset, økse i skridtet og cirkelspark til kæben: Her er de mest fucked up fails fra 2015

Fail er i virkeligheden bare et andet ord for 'dum'. Eller det burde det være. For når man ser diverse fail-videoer - altså videoer, hvor folk fejler i forsøget på at lave et smart trick - vil man opdage, at folkene, der medvirker, har én ting til fælles: De gør ekstremt dumme ting. Ting man umuligt kan slippe godt fra. 

Det kræver ikke en doktorgrad i fysik at regne ud, hvordan det for eksempel går en mand, der forsøger at spy ild med petroleum i kæften og en antændt fakkel ved hånden. Man skal heller ikke være nogen stor tarotkort-læser for at forudsige, hvad der sker, når en gut skal vise, han kan cirkelsparke en slikkepind ud af munden på en mand, eller hvad der sker, når en kvinde skal flække en betonklods på maven af en mand med hjælp fra en økse. 

Uanset, er det sjovt at grine af andres dumme ulykker. For man er jo aldrig helt så dum som de andre, der ydmyger sig selv frivilligt foran et mobil-kamera. Slet ikke.

Øverst i artiklen kan du grine løs af de største fails fra 2015. Vores egen favorit er nok fjolset med ild-showet. Den kommer cirka syv minutter inde i videoen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce