Magasinet M!

Fodboldprojektoren: BenQ TK800

Prisbillig 4K projektor som skabt til klubben

5 ud af 6 stjerner

VM 2018 er overstået, men behøver man at have en KÆMPE sportsbegivenhed, for at retfærdiggøre indkøbet af en ny projektor? Nej vel. 

Under alle omstændigheder, så havde jeg fornøjelsen af at lege med en projektor under VM-perioden, så lad mig uddybe det lidt nærmere. 

4K projektorer ligger stadig i den dyrere ende af prisspektret, og man får lynhurtigt lov til at punge ud på den gode siden af 15.000 kroner, for en fornuftig projektor. Når det så er sagt, har BenQ faktisk lanceret en projektor, der leverer 4K-oplevelsen helt nede på de 10.000, og det er faktisk ikke helt tosset. Især ikke når man ser nærmere på maskinen, der er som skabt til storskærmseventet i klubhuset, eller til en større forsamling i vennegruppen. 

ANNONCE
Fodboldprojektoren: BenQ TK800

Med et design der er væsentligt mindre ustøvet end de store monstre du kender fra forelæsningssalen eller konference-centret, er TK800 med sin metallisk-blå front og stødcover til linsen, både lettere for øjet, men også lettere at pakke sammen og stille an, til et hurtigt opsat event. Projektoren har dedikeret film, sport og fodbold lyssætninger. 

Bevares, menu-navigationen er stadig lige så forvirrende som tilbage i 00'erne, og hvis man ikke er teknisk vant, skal man også lige kigge en enkelt gang eller to i manualen, under første opsætning, men derudover.. Så er projektoren faktisk et godt bekendtskab. 

Grundene er egentlig ret simple:

For det første er prisen til at have med at gøre. Projektoren har ægte 4K opløsning med HDR 10. 

For det andet er opsætningen nem - det er short-throw og der er auto-keystone - det betyder at man bare kan smække projektoren op på det nærmeste bord, og så få et korrekt opsat billede på ganske kort tid. 

For det tredje, så har den en god brightness på hele 3000 ANSI-Lumen: Det betyder at du får et flot og fint billede, også selvom rummet ikke er totalt mørklagt. 

Derudover er der indbyggede højttalere - det er ikke gode højttalere, men de er der - og det er en vigtig ting, hvis nu makkeren der skulle huske sin store bærbare Bluetooth-højttaler, er forsinket. (Been there, done that). 

ANNONCE
BenQ TK800

Type: 4K DLP Projektor

Opløsning: 4K (3840x2160)

Brightness: 3000 ANSI Lumens

Kontrastforhold: 10.000:1

Effekt: 240 Watt

Lampens levetid: 4000 timer ved normalt brug, 10.000 timer Eco-mode og 8.000 timer ved SmartEco-mode. 

Tilslutninger: 1x HDMI 2.0 (HDCP 2.2), 1x HDMI 1.4a (HDCP 1.4), VGA, 3,5-mm lyd ind/ud, 12-V trigger, USB-A

Pris: 10.290,- kroner. 

Find nærmeste forhandler via BenQ.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE