Magasinet M!

Første fotos: Ny Volvo V40 vildt design

To nye konceptbiler viser hvordan Volvos lille ny kommer til at se ud. Den bliver til mange nye modeller i Volvo-programmet

Første fotos: Ny Volvo V40 vildt design

Tech Crunch skriver desuden, at de tre stiftere af MegaBots, Gui Cavalcanti, Matt Oehrleino og Brinkley Warren, allerede er i færd med at tage deres juridiske forholdsregler. De har nemlig fundet sammen med advokat-firmaet Latham Watkins, som skal hjælpe dem med at starte den internationale robot-liga og sikre, at der er klare retningslinjer, så sikkerheden er i top. Samtidig skal de hjælpe med sælge showet til et TV-selskab og finde interesserede lande, som vil have besøg at robot-stævnet.

For at hype den måske kommende sportsgren udfordrede amerikanske MegaBots sidste år sin japanske robot-rival Suidobashi Heavy Industries til en direkte duel på rå robot-muskler i en arena.

Og japanerne takkede naturligvis ja til udfordringen. MegaBots stiller op med deres MkII, som er udstyret med kanoner, der kan fyre lige knap halvandet kilo tunge paintball-kugler afsted. Japanerne stiller op med deres Kuratas-robot, hvis egenskaber ikke er afsløret endnu.

Nu er det bare op til MegaBots at finde ud af, hvor og hvornår verdens første levende robot-slag skal stå.

ANNONCE
Del

Seneste nyt