Magasinet M!

Første klip fra The Flash bringer Batman på banen

Det er ikke hvilken som helst Batman, der er blevet hentet ind til at hjælpe unge Flash

Den oprindelige Justice League-film fra 2017, var lidt af et shitshow - men ikke så elendig, at den ikke har ført noget godt med sig. 

Justice League bragte nemlig flere nye helte til DC's Extended Universe (DCEU) - den knapt så populære pendant til MCU - og den første Aquaman-film med Jason Momoa som den brovtende vandmand i hovedrollen, var et godt eksempel herpå. 

Og DCEU har ingen planer om at stoppe lige foreløbigt. 

Hvis man ikke allerede vidste det, blev det ganske tydeligt under online-eventen DC Fandome 2021, hvor Warner Bros. bragte nyheder for det spirende univers. 

En perlerække af nye film i universet er nemlig på vej: Black Adam med The Rock i titelrollen, Aquaman 2, Batgirl og Shazam! Fury of the Gods er godt på vej - og med i denne liga, har vi selvfølgelig også solofilmen om The Flash; The Flash.

I den kommende film samler Ezra Miller op på sin rolle som den rødtklædte speedster. Filmen har været længe undervejs, og der er lækket lidt af hvert fra filmen - blandt andet at den skal tage afsæt i de typiske The Flash-storylines, der drejer sig omkring det, at The Flash faktisk kan løbe så hurtigt, at han har mulighed for at rejse i tiden. 

Det setup, giver DC mulighed for at sammensmelte endnu flere versioner af genkendelige ansigter - og derfor er både Ben Affleck og Michael Keaton på plakaten som Batman - Affleck genoptager sin gennemgående rolle som gnavne Batman fra DCEU, mens Michael Keaton forventes at genoptage sin rolle som Batman, fra Tim Burtons filmene Batman (1989) og Batman Returns (1992) - og det første klip fra The Flash giver da også et blik på en Batman-karakter, hvis kostume minder umiskendeligt meget om det, som Keaton bar tilbage i halvfemserne. 

The Flash får biografpremiere i 2022. 

ANNONCE
The Flash 2022 - Klip
Del

Seneste nyt