Magasinet M!

Første smugkig på Narcos sæson 4, som nu officielt hedder Narcos: Mexico

Michael Pena tager teten i den nye sæson!

Mens vi allerede i sæson 3 vinkede farvel til Wagner Moura som Pablo Escobar i sæson 2 af Narcos, så var sæson 3 med Pedro Pascal i front en fantastisk underholdende oplevelse.

Sæson 4 sætter nye navne i spil, hvor Michael Pena og Diego Luna skal være duoen, der driver historien videre. 

I dag har vi fået de første billeder fra serien, det officielle navn - Narcos: Mexico - og officielle detaljer om plottet.

I den fjerde sæson skal Luna portrættere en Guadalajara-født kartel-patriark, Miguel Angel Felix Gallardo - den virkelige person, som var en af nøgleindividerne til at få skub i den mexicanske drug trade.

Pena skal spille Kiki Camarena, som er en undercover-agent fra DEA, der er placeret i det samme kartel.

Awesome! 

Den officielle synopsis lyder som følgende:

Narcos: Mexico vil udforske oprindelsen af, hvad vi idag kalder den moderne 'drug war', ved at gå helt tilbage til rødderne. Her begynder vi i en tid, hvor den mexicanske smuglerindustri var uorganiseret samfund af sælgere og dyrkere. Her får vi et indblik i begyndelsen af Guadalajara-kartellet i 1980erne, hvor Felix Gallardo (Diego Luna) tager teten, og begynder at forene smuglere for at bygge et imperium. Kiki Camarena (Michael Pena) drager til Guadalajara med sin familie for at starte sit nye job, hvor han skal være undercover for DEA hos kartellet. Men det bliver en større udfordring, end han havde forventet, da hans kamp for at samle informationer om Felix bliver en kompliceret affære med tragedier og problemer, som for alvor påvirker smuglerbranchen for fremtiden.

Det lyder awesome!

Se de første officielle billeder herunder:

ANNONCE
Første smugkig på Narcos sæson 4, som nu officielt hedder Narcos: Mexico
Første smugkig på Narcos sæson 4, som nu officielt hedder Narcos: Mexico
Del

Seneste nyt

ANNONCE