Magasinet M!

Første trailer til Clint Eastwoods nye dramafilm er landet: Richard Jewell

Om den famøse sikkerhedsvagt ved bombningerne i Atlanta 1996.

Clint Eastwood er igen på banen med en true story-film, som går under navnet Richard Jewell - og som navnet antyder, fokuserer filmen på Richard Jewell, som var sikkerhedsvagt ved sommer-OL i Atlanta i 1996, hvor begivenhederne blev ramt af terrorangreb.

Jewell opdagede en rygsæk fyldt med rørbomber og sikrede derfor utallige af mennesker fra at blive ofre for terrorangrebet, som via andre bomber endte med at dræbe 1 person og sårede 111.

Vanviddet stoppede ikke der, da Jewell senere pludselig blev overvejet som en gerningsmand i sagen, hvilket hev ham i gennem mediebilledet og ødelagde hans ry, privatliv og hverdag. Han er et af de værste eksempler på, hvordan 'trial by media' kan ødelægge en person udelukkende baseret på rygter - ryger, som senere viste sig at være usande, da den sidste gerningsmand blev fundet.

Det minder lidt om plot-idéen, vi så i Eastwoods 'Sully' - så der er noget at glæde sig til. Filmen lander i biograferne d. 13. december.

Se traileren herunder:

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Redaktør med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred.

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt