Magasinet M!

Første trailer til den nye dansk-svenske thrillerserie Advokaten

Fra skaberen af Broen!

Viaplay og TV3 har offentliggjort den første trailer til en ny kollaboration mellem Danmark og Sverige på seriefronten - en kollaboration som tidligere har båret frugt i forhold til den mørke thrillerserie Broen. Konceptudvikleren fra Broen, Hans Rosenfeldt har heldigvis også stået for denne nye serie, sammen med Jens Lapidus (Snabba Cash) og Michael Hjort (ALEX).

Thrillerserien fokuserer på forsvarsadvokaten Frank Nordling, som infiltrerer den kriminelle underverden i København i kølvandet af mordet på sine forældre.

Den officielle synopsis lyder som følgende:

En tragisk hændelse der ændrer alt
Som børn var søskendeparret Frank (Alexander Karim) og Sarah (Marlin Buska) vidne til mordet på deres forældre. Efter den tragiske hændelse blev Frank sendt i familiepleje, mens Sarah blev boede hos deres mormor.

Flere år senere er Frank blevet en succesfuld advokat og arbejder på et af Sveriges førende advokatkontorer, der er drevet af den excentriske stjerneadvokat Svend-Erik Wiesén (Nicolaj Kopernikus), mens søsteren Sarah arbejder i politiet, har et barn fra et tidligere forhold og et skjult stofmisbrug, som hun prøver at få bugt med. Sarah har aldrig sluppet mordet på deres forældre og har længe efterforsket sagen i det skjulte. Frank prøver derimod at glemme det hele og har længe taget afstand til søsterens efterforskning, men da Sarah finder et tungtvejende bevis, kan ingen af dem ignorere de kolde fakta. Dette bliver startskuddet på en lang og intens søgen efter deres forældres morder, hvilket bringer dem i forbindelse med gangsteren og klienten Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen).?

Serien får premiere på Viaplay og TV3 d. 28. februar 2018. Se traileren herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce