Magasinet M!

Første trailer til spillet Mafia: The Old Country varsler mafiaens begyndelse i 1900-tallets Sicilien

Begyndelsen på organiseret kriminalitet!

Til dette års Gamescom blev det afsløret, at Mafia-spilserien får sin første fortsættelse siden 2016.

Mafiaen har en rig og blodig historie gennem tiderne, og det vil et nyt spil dykke ned i.

Det går under navnet Mafia: The Old Country, og går tilbage til begyndelsen i 1900-tallets Sicilien, hvor verden for alvor begynder at bruge udtrykket orgainseret kriminalitet.

Spillet officielle synopsis lyder som følgende: 

Opdag oprindelsen af organiseret kriminalitet i Mafia: The Old Country, en rå mob-historie, der udspiller sig i den brutale underverden på Sicilien i 1900-tallet. Kæmp for at overleve i denne farlige og ubarmhjertige æra, med handlingen bragt til live gennem den autentiske realisme og rige fortælling, som den anmelderroste Mafia-serie er kendt for.

Spillet er udviklet af Take Two, og præsidenten på en af deres udviklingsstudier, Hangar 13, fortalte, at spillet vil 'gå tilbage til rødderne af det, som fans (af Mafia-franchisen, red.) elsker, med et dybt, lineært narrativ, der kombineres med den klassiske mafia-film-fornemmelse."

Se første trailer til spillet nederst i artiklen - herunder kan du lige få et catch-up af tidligere spil i franchisen:

ANNONCE
Mafia-franchisen

Mafia-spilfranchisen er en serie af action-adventure-spil, der fokuserer på organiseret kriminalitet, især set gennem linserne på det amerikanske mafia-miljø. Serien blev skabt af det tjekkiske spiludviklingsfirma 2K Czech (oprindeligt Illusion Softworks) og er kendt for sine dygtigt fortællte historier, detaljerede historiske rekonstruktioner og realistiske skildringer af mafia-livet. Her er en oversigt over hovedspillene i serien:

1. Mafia (2002)

  • Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One (remasteret version)
  • Handlingssammenfatning: Spillet udspiller sig i en fiktiv amerikansk by, Lost Heaven, der er stærkt inspireret af Chicago i 1930'erne. Spillerne følger Tommy Angelo, en taxa-chauffør, der bliver trukket ind i en verden af organiseret kriminalitet, efter han redder en mafia-leder fra en overfald. Spillet er kendt for sin dybe historie og historisk præcise gengivelse af 1930'ernes gangster-liv.

2. Mafia II (2010)

  • Platforme: PC, PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One (remasteret version)
  • Handlingssammenfatning: Spillet foregår i 1940'erne og 1950'erne i en fiktiv by kaldet Empire Bay, som er inspireret af New York og andre storbyer. Spillerne styrer Vito Scaletta, en ung mand, der vender hjem fra Anden Verdenskrig og søger at bygge en ny tilværelse, men ender med at blive involveret i mafiaen. Spillet er anerkendt for sin detaljerede verden og fordybende historie.

3. Mafia III (2016)

  • Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
  • Handlingssammenfatning: Denne gang er settingen en fiktiv by kaldet New Bordeaux, der er stærkt inspireret af New Orleans i 1968. Spillet følger Lincoln Clay, en Vietnam-veteran, der vender hjem og søger hævn mod mafiaen efter at hans familie er blevet brutalt myrdet. Spillet skiller sig ud ved sin dybe tematiske fortælling om race og retfærdighed og dens åbne verden, hvor spilleren kan vælge forskellige måder at håndtere missioner på.

Mafia: Definitive Edition (2020)

  • Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One
  • Handlingssammenfatning: Dette er en fuld remake af det originale Mafia-spil fra 2002. Det opdaterer grafikken og gameplayet, samtidig med at det bevarer den originale historie og setting. Spillet er blevet rost for sin detaljerede gengivelse af Lost Heaven og for sin opdaterede grafik og gameplay, der giver en moderne oplevelse af klassikeren.
ANNONCE
?si=91-CVnDqZkDvBXek
Del

Seneste nyt