Magasinet M!

Første trailer til The Lockdown varsler årets helt store fængselsfilm?

Tørre tæsk og livet bag tremmer i et af Myanmars hårdeste fængsler.

Hvis du trænger til en god, klassisk fængselsfilm med fortællinger bag lås og slå krydret med slagsmål - så har vi godt nyt til dig.

Der er netop landet en første trailer til filmen The Lockdown, som byder på rigeligt med begge dele.

Filmen følger søskendeparret Charlie og Jack, som lokkes i en fælde af en indsat i et af Myanmars hårdeste fængsel, hvor deres håb om at slippe ud i gennem aldrig har været en mulighed fra starten af på retfærdig vis.

Fanget bag lås og slå er de nødt til at kæmpe for at befri sig selv, da deres uskyld ikke kan bevises og de er blevet dømt for en forbrydelse, de aldrig har begået. 

Og den eneste måde at slippe fri, når loven ikke længere kan nå dem?

Det er at medvirke i en række MMA-kampe i undergrundsverdenen, som bliver ulovligt vist på streamingplatforme for lyssky forretningsfolk. 

De skal forsøge at arbejde sammen og kæmpe deres vej ud af fængslet - en kamp af gangen. 

Filmen giver vibes af alt fra Midnight Express og Undisputed-franchisen, hvor man kombinerer miljøet bag lås og slå med en arena, hvor indsatte kan få afløb for deres frustrationer.

Det ser ud til at blive en lovende omgang med en masse fede kamp-sekvenser og en spændende handling. 

Det ser dog ikke ud til, at det er en film, som finder sin vej til biografmørket i de danske biografer - så vi må lige væbne os lidt med tålmodighed, indtil den lander på de danske streamingkanaler.

Tjek traileren ud herunder til The Lockdown: 

ANNONCE
Del

Seneste nyt