Magasinet M!

Første trailer til The Rain: Netflix' første danske original-produktion

Apokalyptiske fornemmelser i ny serie!

Danskerne er klar med deres første original-produktion lanceret til Netflix, The Rain, som er skabt af trioen Jannik Tai Mosholt, Esben Toft Jacobsen og Christian Potalivo,

På rollelisten finder man bl.a.  Alba August, Mikkel Boe Følsgaard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Lars Simonsen, Iben Hjejle, Angela Bundalovic og Sonny Lindberg.

Selve handlingen lyder som følgende:

Seks år efter en brutal virus har udslettet størstedelen af den skandinaviske befolkning, bevæger to danske søskende sig ud af deres sikre bunker for kun at opdage, at alle rester af civilisationen er forsvundet. Snart tilslutter søskendeparret sig en gruppe unge overlevende og begiver sig ud på en farefuld færd på tværs af et øde Skandinavien for at finde ud af, om en ny verden er opstået et andet sted.

Udenfor det civiliserede samfunds sociale regler har hver af de unge medlemmer af gruppen frihed til at være, den de vil. Men i deres kamp for overlevelse opdager de, at der selv i en post-apokalyptisk verden er kærlighed, jalousi, og alle de problemer, der er forbundet med overgangen fra barn til voksen, som de troede, de havde efterladt, da civilisationen forsvandt.

Vi har altså ikke fingrene i en zombie-fortælling, men derimod en post-apokalyptisk serie, som kigger nærmere på de forhold, som mennesker oplever under ekstrem pres og uden den tryghed, som vi har i den moderne verden.

Serien får premiere d. 4. maj 2018.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce