Magasinet M!

Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

Fra gang bangs til bræk over det hele. Folk har det bare vildere til privatfester.Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

Vi kan alle sammen blive enige om, at privatfester er sjovere end at gå i byen. Det bekræfter disse sindssyge og yderst frække ting, folk har oplevet ved 'house-parties'. Historierne på de kommende sider er selvfølgelig opstået på Reddit og indeholder alt fra gang bangs til dyremishandling (hvilket selvfølgelig på ingen måde er sjovt). Noget af det er temmelig eksplicit, så nu er du advaret.

ANNONCE
Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

DDLePapz:
"Til en fest med folk fra skolen sad vi og chillede i værtens soveværelse med lyset slukket. Der var en pige, der kastede op over det hele, fordi hun havde drukket for mig. En fyr blandede sig og snavede med hende, når hun ikke brækkede sig. Mine to andre venner i rummet sad kun i underbukser med et LAN-kabel i hver. Værtens far kom hjem og gik så ind i rummet og tændte lyset. Pigen kastede herefter op ud over hele gulvet, og mine dansende venner blev ved med at danse, mens de sang: "Vi er forbundet til internettet". Det var virkelig en 10/10-nat."

ANNONCE
Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

rickysauce36:
"Da jeg var 18 holdt jeg en weekend en fest, mens mine forældre ikke var hjemme. En fyr, som jeg ikke kendte, kom til festen. Han kendte dog en af mine venner, så det var jeg helt cool med. Lad os kalde ham Jake. Jake drak sig sanseløst beruset - så beruset, at han tog alt sit tøj af, kastede op i mine forældres badekar, låste sig selv ude på badeværelset og gik kold. Efter Jake var gået kold, mistede han kontrollen over sin mave og sked i bukserne. Nøgen, liggende på gulvet på badeværelset. Vi brugte en bøjle til at åbne døren, og lugten derude var forfærdelig. Jake begik SÅ mange fejl den aften, og min ven besluttede sig for at barbere hans ene øjenbryn af. Siden det var min fest, skulle jeg uheldigvis gøre lortet rent. Jeg så Jake igen to måneder senere på en bar, og han gav alt den aften."

Gavin_Freedom:
"Jeg gik ind i et rum, hvor to fyre knaldede i sengen, mens en pige sad og onanerede i hjørnet. Det var unikt."

ANNONCE
Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

IOIOIOI:
"Jeg var omkring 15 år gammel. Min vens mor var ude af byen et par dage, og han holdt en fest i deres lejlighed. Han havde talt om den her babe, der boede ovenover, som suttede hans pik regelmæssigt, og han lovede, at hun ville være der for "at tage sig af drengene". Og det var hun. Jeg var den næste i køen uden for soveværelset, da der pludselig lød en højlydt banken på døren. Det var pigens mor. Hun masede sig vej ind til soveværelset, hvor hun fandt sin datter med en pik i munden. Hun trak pigen ud i håret, mens de begge råbte til hinanden på kinesisk."

ANNONCE
Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

shitterplug:
"Vi var ved en af mine venner, hvor vi varmede lidt op. Så dukkede denne fyr op. Han var vist venner med en af mine venner. Jeg havde aldrig set ham før. Anyway, min vens kæreste havde et par katte. De holdt til både indendørs og udendørs og var virkelig kælne. En af kattene besluttede sig for at kæle lidt med ham her fyren og ville ikke lade ham være i fred. Konstant gnubbende mod hans ben. Fyren skubbede til katten nogle gange, men den kom hele tiden tilbage. Et par timer senere, havde han fået nok. Han sparkede til den så hårdt, at han dræbte den på stedet. Min vens kæreste så det hele. Hun begyndte at græde, og alle blev så sure, at ham her fyren næsten fik tæsk, inden han løb fra stedet. Festen sluttede på stedet. Vi begravede katten, tog en sidste stille øl og gik så derfra."

ANNONCE
Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

PM_SMALLBOOBS_NSMILE:
"En nøgen kineser-dude lavede engang et backflip i en moshpit ved en dansefest. Det var rimelig intenst."

oddball_tilly:
"Jeg sad ned og kedede mig noget så grusomt. Pludselig begyndt min kusine at give hendes kæreste et blowjob lige ved siden af mig. Jeg var så fuld, at jeg var ligeglad. Jeg sad bare og så på det."

iquitinternet:
"Jeg så en pige blive knaldet af sin kæreste bagfra, mens hun suttede den af på andre fyre. Der var en kø for dem, der var klar til at få suttet den af næste gang."

ANNONCE
Folk afslører de frækkeste og vildeste ting, de har set til privatfester

DoctorDingDong:
"En af mine venner havde datet den her pige i noget tid, og en af mine venner holdt en store komsammen i sin lejlighed sammen med sine roommates og nogle venner. Aftenen sluttede, da hans kæreste sagde, at hun helt sikkert kunne samle en flaske op fra jorden med sin vagina. Ingen troede på hende, indtil hun tog sit undertøj af, løftede sin kjole op, bøjede sig ned i knæene og løftede den tomme flaske op med? ja, sin fisse. Foran 10 af sin kærestes venner. LIGE EFTER JEG VAR GÅET! Fuck, mand!"

lethrowawaycommentac:
"Jeg så det ikke selv, men ved en af mine venners fest, gik denne her straight fyr med til at blive knaldet i røven af en bøsse foran alle. Dagen efter sagde han bare, at det ikke var noget særligt. Helt åben omkring det og ikke synderligt berørt."

Sweelt:
"De fleste af mine highschool-venner så et par ligge på sofaen ved en stor highschool-fest. De gik fra at kysse til at snave til forspil til sex og til sidst analsex, hvorefter hun sked i sofaen. Mine venner viste mig pigens Facebook-profil og sagde: "Ja, det var pigen, der lagde en lort i sofaen ved den der fest, efter hun var blevet knaldet i røven foran os alle."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE