Magasinet M!

Folk afslører de mest imponerende ting, de har gjort, mens de var fulde

Drikker man en halv flaske vodka, føler man ofte, at man kan klare alt. Og der kan være noget om snakken. Det er disse historier et synligt bevis på

Folk afslører de mest imponerende ting, de har gjort, mens de var fulde

Witch-brew:
"Det var Halloween, og jeg var på et "full blown redneck Halloween hay ride". For de af jer, der ikke ved, hvad det er, tillad mig at forklare: 20 voksne og ca. 15 børn. De fleste af de voksne er overvægtige, alle sanseløst stive - inklusive chaufføren. De, der ikke kører, sidder i en fucking trailer á la sådan nogle, man fragter hø i. Man kører nedad en smal, stille vej, hvor folk i kostumer springer frem og skræmmer børnene.

Okay, så min far var pisse stiv og sad på kanten af denne farlige trailer. Du ved, hvor det her fører hen, ikke? Ja, vi ramte et bump, far faldt udover kanten. Så ramte vi endnu et bump. Som var min far. Vi kørte min far over. Vi panikkede selvfølgelig med det samme. Vi stoppede, og min onkel hoppede ud fra førersædet for at finde ud af, om han skulle i fængsel for manddrab.

Min far lå i en stor vandpytte - fuldstændig gennemblødt. Man kunne kun se dele af hans arme, som stak lige i vejret. Han havde en øl i sin ene hånd. De trak ham op derfra, og han var dækket i mudder fra top til tå - undtagen den arm, han holdt sin øl i.

Det første, han sagde? "Jeg spildte ikke min øl." Og det gjorde han altså ikke. Ikke en eneste dråbe. Han bundede den og huskede ikke engang at være blevet kørt over. Men han vidste det, da han lagde mærke til dæk-formede sår på sin ryg. Han tog aldrig på hospitalet. Men igen, når din far er en person, som nogle gange hopper ud fra broer for sjov, hvordan kan du så forvente, at han giver en fuck for ting som at blive kørt over?"

 

HowlAgain:
"Jeg faldt baglæns ned ad min kældertrappe og røg ind i en bogreol? uden at spilde noget af min dåseøl."

ANNONCE
Folk afslører de mest imponerende ting, de har gjort, mens de var fulde

Awildredditappears:
"Jeg reparerede min lastbil. Jeg ved ikke, hvad der var i vejen med den og gør det stadig ikke. Men en aften, var jeg helt vanvittigt fuld, og da jeg vågnede, var der værktøj over det hele, og bilen kørte fint."

 

Snakeoil-huckster:
"Jeg samlede et køkkenbord fra IKEA, fire matchende stole og to bogreoler. Jeg havde glemt, at jeg havde gjort det, da jeg vågnede, og det var som om, at IKEA-alferne havde været på besøg."

 

I_am_bearstronaut:
"Jeg lavede min datter."

 

Slendaaa:
"Jeg fik folk til at kunne lide mig ved at fremføre en monolog om yoghurt."

 

MoreThanMeetsThePie:
"Jeg stod på et bord inde på en bar og belærte folk om Nikola Tesla."

 

Wrangler04:
"Jeg forlod en fest meget fuld tilbage på universitet for at gå på McDonald's og få noget at æde. Det næste, jeg huskede, var, at jeg var på en en mark, og jeg havde ingen idé om hvor. Jeg havde rifter og blod over det hele, og mit tøj var revet itu. Det viste jeg, at jeg havde efterladt min jakke ved festen og gået fem kilometer ud af byen. Jeg var sprunget over et par pigtrådshegn. Nå ja, det var tilmed vinter. At jeg ikke frøs ihjel, var virkelig imponerende."

ANNONCE
Folk afslører de mest imponerende ting, de har gjort, mens de var fulde

Mr_nephos:
"Jeg blev kærester med min nuværende kæreste ved at erklære min kærlighed til hende over telefonen, mens jeg var helt vildt fuld."

 

xShelter:
"Min ven og jeg fandt en kontorstol og en kasseret klapvogn, da de fleste af barerne var ved at lukke. Herefter afholdt vi et "drag race" midt inde i byen. Med væddemål og det hele. På en eller anden måde lykkedes det os at samle omkring 50 mennesker."

 

AnnoyinWarrior:
"Jeg gik rundt med en ven, jeg mødte på et hotel, og hun sagde, at hun lige skulle på toilettet og bad mig om at vente. Jeg begyndte at kede mig og klatrede to etager op ad hotelmuren og chillede lidt på en eller andens balkon. Jeg syntes, det var virkelig sjovt, da hun kom tilbage og begyndte at lede efter mig. Det var ikke så sjovt, da jeg faldt ned på vej ned derfra."

ANNONCE
Del

Seneste nyt