Magasinet M!

Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

En har haft sex med syv personer på én dag, en anden har ladet fire fyre komme hende i ansigtet på samme tid, mens en tredje har haft lesbisk toiletsexFolk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

Nogle gange kan man blive fristet til bare at skide på, hvad omverdenen tænker om en og så udleve nogle af sine frækkeste, mest beskidte fantasier. Andre gange glemmer man ens rationale og kommer til lige at gå et skridt for langt, hvad angår moral og etik. Det vidner disse historier fra Reddit-tråden "Men and Women - What is the "sluttiest" thing you have ever done?" om på de kommende sider. Og allerede nu kan vi konkludere, at folk burde have holdt lidt igen med sprutten.

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

MoonshineExpress:
"Well, jeg brugte mere end et år på at lave online cam-shows for at tjene penge, og her lavede jer alle mulige former for slutty og kinky ting. Udover det knaldede fire fyre mig engang på skift, hvorefter jeg lod dem komme mig i ansigtet på samme tid. Jeg har haft offentlig sex mange gange, jeg har haft sex for penge. Mange forskellige ting, men alt sammen virkelig sjovt."

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

Jgh169:
"Jeg har engang haft sex med syv forskellige personer på fem dage. Jeg var rimelig billig, da jeg gik på universitet. Det var godt for mig.

Jeg husker også, at min eks (som var min roommate på det tidspunkt) ville have mig til at møde hendes fyr, hun var begyndt at date. Det viste sig, at han var nysgerrig efter at have sex med en fyr. Så jeg tog en for holdet, og vi havde en trekant. Vi knaldede hende samtidig, hvorefter jeg tog ham. Ikke specielt rart. Han kom, men det gjorde jeg ikke, så jeg ville skifte position. Det ville han ikke, så jeg gik på mandejagt klokken 2 om natten og gik ind i nogle tilfældige fyres hus for at have sex."

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

The_KnownRanger:
"Der var en fyr, som havde haft et crush på mig i næsten otte år. Han tog i militæret, men da han kom tilbage, var crushet ikke forsvundet. Han købte en Xbox til mig, da det snart var jul (wtf?), og jeg tænkte: "Altså han har haft det sådan her i et stykke tid. Jeg kan vel lige så godt gå i seng med ham." Når jeg fortæller den her historie til andre, får folk som regel det indtryk, at jeg havde sex med en fyr for en Xbox. Men teknisk set synes jeg ikke, at det er specielt billigt. Jeg gik seng med ham på grund af en Xbox. Ikke for en. Kan du se forskellen? Der er en forskel. Der er en FUCKING forskel. OKAY?"

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

Wurz81:
"Jeg deltog i et tilfældigt spa-party, hvor jeg ikke kendte nogen på nær min ven, jeg var taget til festen sammen med. Jeg tror heller ikke, at han kendte nogle af dem. Det endte med, at jeg hookede op med en chick på bagsædet af hendes bil. Vi havde sex, jeg gjorde det færdigt og forlod bilen. En anden pige løb hen til mig og spurgte: "Har du lige haft sex med hende der?" Det viste sig, at hun også havde haft et godt øje til mig den aften. Jeg sagde til hende: "Næh, vi snakkede bare". Så begyndte vi at snave, og jeg fik et blowjob. Jeg følte mig lidt beskidt, men alligevel ikke."

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

Lillyputty:
"Det var min sidste aften på en sommerlejr, hvor jeg arbejdede for et par år siden. Efter alle var gået i seng, gik de andre medarbejdere ud og drak sig stive. Jeg drak ¾ flaske vodka på lidt over to timer (jeg er en temmelig lille kvinde), fik black out og snavede med et ukendt antal af mine kollegaer i baren. Da bussen havde kørt os tilbage til lejren, havde jeg sex med en brite foran hans hytte. Da en af de andre opdagede os, forlod vi stedet, men fortsatte vores eskapader i græsset foran hytten. Bagefter gik jeg over til en anden del af lejren, hvor nogle af mine kollegaer sov på græsset. Jeg overbeviste en australier om at gå i vandet med mig. Det gjorde vi dog ikke, men jeg lod ham tage mig bagfra ved kajen. Det endte med, at jeg skar mine knæ på noget metal. Jeg har stadig små ar her syv år efter. Jeg aner ikke, hvad der gik af mig den aften."

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

Dastard82:
"Jeg har haft sex med en stripper, jeg datede, på badeværelset i min barak, da jeg var i militæret, alt imens min roommate havde sex med hendes søster i rummet ved siden af."

Sirdannykins:
"Regnes badeværelses-party-sex for billigt?" 

Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

JDG00:
"Jeg fik et blowjob, mens jeg kørte en bil, og mens to andre par sad på bagsædet. Det sjove er, at jeg endte med at gifte mig med en af pigerne på bagsædet. Så min kone har altså overværet mig få et blowjob af en anden kvinde."

Enladistancia:
"Jeg er en kvinde. Jeg slikkede min veninde, mens hendes mand tog hende doggystyle. Jeg har også haft sex med to fyre på én dag."

ANNONCE
Folk afslører deres billigste sex-øjeblikke nogensinde

Queerleaderr:
"Jeg spiste frokost med en veninde på en bar, og vi blev alt for fulde. Vi startede med at flirte. Da jeg skulle tisse, gik vi selvfølgelig på toilettet sammen. Jeg tissede aldrig, men besluttede mig for at slikke hende i stedet (meget sjovere). Det næste, der skete, var, at fire hvidhårede, ældre kvinder med røde hatte forsøgte at komme ind på toilettet. Vi havde glemt at låse, så de åbnede døren og så et værre, virkelig fuldt lesbisk rod. Kl 14 på en onsdag. Prøv lige at tale om "walk og shame"."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE