Magasinet M!

Folk afslører hvilke dealbreakers på første date, der udelukker muligheden for en anden date [Part 2]

"Hun bad mig smøre creme på et udslæt, hun havde bag kendes knæ"

Det er ikke længe siden, jeg sidst delte de oplevelser, folk havde haft på første date, som gør, at der umuligt kunne blive tale om date nummer to. Men tydeligvis stopper det ikke der. Der er nemlig ret mange ting, der kan gøre, at du ikke skal regne med at få en sms dagen efter, og jeg har samlet endnu en omgang af dem til dig her.

Så kan du jo lige forberede dig, hvis du skal på en hot date i aften, når folk fra Reddit svarer på spørgsmålet: What first date behavior is a dealbreaker, regardless of other qualities? 

ANNONCE

LadyOfAvalon83: "Det her var egentlig ikke en date, men mig og nogen venner tog på natklub, sammen med en af deres nyere venner. På en eller anden måde endte jeg med at hænge på ham, imens de andre rendte rundt og lavede alt mulig andet. Han snakkede om ham selv hele aftenen og lod mig ikke få sagt et eneste ord. Da vi skulle til at hjem, siger han "Det var hyggeligt at snakke med dig. Du er virkelig interessant!"
Jeg havde ikke sagt et eneste ord hele aftenen."

Untouchable-joy: "Fortælle om, at folk aldrig gider have sex med dig. A) Akavet samtale. B) Får mig til at overveje, hvad ved jeg ikke endnu? C) Får mig til at tænke på, at den eneste grund, jeg er her, er, fordi du vil prøve at komme i seng med mig. Stod med at brokke dig over, at folk ikke vil have sex med dig, så kan det være, der engang er én, der rent faktisk vil.. Det var super mærkeligt."

PM_ME_FREE_AUDIOBOOK: "Dukke op med et sugemærke på halsen."

cali_pluviophile: "1. Viste mig et billede af sin pik (hvorfor har du et billede af den på din telefon? Er det normalt? Er jeg naive? 2. Ragede på mig. 3. Talte kun om sine penge."

rebeide_sin_causa: "Ristede mig for mine tidligere forhold. Det bliver bare aldrig rigtig godt, når det starter ud på den måde." 

ineedanowl: "Han parkerede sin motorcykel på handikappladsen og insisterede på at sidde ved vinduet, så han kunne holde øje med den. Han sagde, han håbede, jeg ville tage noget nedringet på til vores date. Han sagde, jeg skulle betale ham tilbage for middagen ved at købe øl til ham. Han var stadig vred på hans gymnasium (han var 30) for at bortvise ham, og undskyldte det med, at "de vidste, at han var den eneste, der var klog nok til at lave en bombe, og han ville gøre det, hvis han fik lyst." 

BlackCatArmy99: "Hun talte om, hvor "vild og skør" hun plejede at være, men nu ville hun bare gerne prøve at date en "normal fyr". Det irriterede mig virkelig." 

leggythespider: "Tage venner med uden at fortælle mig det. Hun tog to venner med og de snakkede og skrev sammen hele tiden."

figgy_puddin: "Hun bad mig smøre creme på et udslæt, hun havde bag kendes knæ. Jeg havde ikke rigtig forventet, det var noget, en date ville bede mig om. Jeg smuttede." 

Snektacular: "Hvis hun på en måde nævner, at jeg ikke må snakke med andre piger mere. Hvis du er så usikker, er det et problem."

christopher1393: "Være uhøflig overfor tjenere eller behandle dem, som var de slaver."

alambbb: "Hans venner var tilfældigvis på samme bar som os. En af vennerne blev ved med at spørge mig om, hvorfor jeg var sygeplejerske og ikke læge. Min date nægtede at købe en drink til mig, efter hans venner jokede omkring det, fordi han "ikke mente fyren skulle betale for pigen på første date" (Jeg har intet problem med at købe mine egne drinks, det var bare så mærkeligt). Og da han så gik op for at købe en drink til sig selv, sagde hans ven til, at jeg aldrig skulle kontakte ham igen. For min egen skyld. 
Well, han kontaktede mig igen et par uger efter for at fortælle mig, at han var alkoholiker med intet job. Fedt."

naynaythewonderhorse: "Jeg var for nylig på date med pige, jeg mødte på Tinder.. som havde taget din mor med. Altså, hendes mor var ikke sammen med os hele tiden, men hun var i samme bygning (vi var i biografen) hele tiden. Jeg forstår på en måde godt, at det kan være skræmmende at møde en i virkeligheden, man kun har skrevet med, men hvis du er så bange, du er nødt til at tage din mor med.. så lad være."

SubSahranCamelRider: "Forlange, at jeg betaler. Ikke spørger eller forventer, men simpelthen kræver og forlanger for derefter at snakke om, hvordan hun aldrig betaler, når hun går ud med en.. Jeg betalte og snakkede aldrig med hende igen."

Flyer770: "Tage sin 7 måneder gamle datter med på første date. For derefter at fortælle, hvor god en far, jeg ville være, og at datteren trængte til en lillesøster eller -bror så hurtigt som muligt."

via GIPHY

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE