Magasinet M!

Folk afslører hvordan deres forældre fandt ud af at de ikke var jomfruer

Gør dig klar til en omgang tåkrummende læsning.

Endnu engang har Reddit vist sig som en guldgrube for gode historier. Brugeren ElQuackers spurgte for nyligt: "Reddit-forældre, hvordan fandt I ud af, at jeres barn ikke længere var jomfru, og hvordan føltes det?" Men som det er med så mange ting på det store internet, blev det spørgsmål hurtigt vendt om og overtaget af personer, som blev opdaget i "at gøre det".

Herunder følger en række af de næsten 9.000 kommentarer, der er blevet genereret siden lørdag.

Thatguyfromnewyork:
"Jeg havde sex med min kæreste på mit værelse, da jeg var 16. Vi havde en halv fridag fra skolen, og jeg troede ikke, at min mor ville komme tidligt hjem. Vi boede i en lille lejlighed, væggene var papirtynde, og mit værelse var lige ved lejlighedens hoveddør. Men selvfølgelig besluttede min mor sig for at gøre noget, hun ellers aldrig gør; at komme hjem for at spise frokost. Hun hørte os være i gang - jeg havde front imod vinduet, min kæreste imod døren. Hun gik direkte ind på værelset, rømmede sig, og vi stoppede øjeblikkeligt og var helt stille. Jeg vendte hovedet om og så min mor ryste på hovedet, mens hun fniste."

noodle-face:
"Min mor fandt ud af det, da hun ringede hjem for at få fat i mig. I stedet for at banke på min dør ind til værelset, braste min bror bare derind og fandt mig i gang med at gøre det med min kæreste. Han sagde: "Et øjeblik, mor, han har lige sex," og efterlod efterfølgende telefonen på gulvet. Tak for det, brormand."

Har du en lignende historie om, hvordan dine forældre fandt ud af, at du ikke længere "havde din uskyld"? Send os din historie på Facebook eller til journalist Jakob Flarup på [email protected]. 

ANNONCE
Istock - Folk afslører hvordan deres forældre fandt ud af at de ikke var jomfruer Istock

Computer_Toker:
"Far: "Har du og X endnu haft sex?" Mig: "Nej". Far: "En gang til. Har du og X endnu haft sex?" Mig: "Ja"."


zyygh:

"Jeg overhørte min mor hjælpe min søster med at udfylde en tjekliste til lægen. Mor førte kuglepennen og satte kryds ud for hvert ja-/nej-spørgsmål, mens hun læste højt fra papiret. Hun skyndte sig selv at svare for min søster, fordi hun kedede sig. Jeg citerer:

Har du nogle blod-sygdomme? "Nej", tjek!

Er du allergisk over for noget? "Nej", tjek!

Er du seksuelt aktiv? "Nej", tjek

Herefter skyndte min søster sig at afbryde med et akavet, men resolut "Jo!". Og så var der ellers total stilhed."

Og herunder måske den meste akavede af alle:

DNAgent007:
"Ok, historietid: Min ekskæreste er dyrlæge, og en dag kom en mand ind med sin Grand Danois, som havde en slem infektion i og omkring penis-området. Hun fandt ud af, at der var tale om syfilis. Hunde får ikke syfilis ved at parre sig med hinanden. Min eks spurgte derfor, om han havde nogle børn, hvortil manden svarede: "Ja, en datter". Og det var så sådan, at han fandt ud af, at hans 14-årige datter havde sex med sin syfilis-inficerede kæreste og familiens husdyr. Akavet dag på dyreklinikken."

ANNONCE
Istock - Folk afslører hvordan deres forældre fandt ud af at de ikke var jomfruer Istock

For at vende tilbage til det egentlige spørgsmål, tager vi dog også lige et par stykker med de, som spørgsmålet egentlig var henvendt til: Forældrene - og hvordan de opdagede, at deres børn ikke længere var jomfruer.

k-laz:
"Barn 1: Han var begyndt at putte brugte kondomer i en McDonald's-kop - stadig fyldt med cola - i sit skab. Jeg fandt ud af det ved at ville fjerne låget og hælde indholdet ud.

Barn 2: Hun spurgte om lov

Barn 3-5: Jeg venter stadig på at finde ud af det. De er imellem 14-16 år - der, hvor man virkelig er aktiv.

Det er altid svært at kapere, når din lille dreng eller pige vokser op, og du stadig har et mentalt billede af en 6-årig version af dem. Jeg er dog næsten kommet mig over det."

Paisley_hippo:
"Hun sagde det til mig, da vi så på præventionsmuligheder til hende. Jeg var en kende vemodig, da hendes uskyldige barndom nu var ovre, men hun har håndteret det virkelig ansvarligt, og hun er meget forelsket, så hvad kan man gøre? Hun var 18, da det skete, hvis det gør en forskel. Det er en smule underligt, at hun fortæller mig alt (jeg ville ALDRIG have fortalt det til min mor), men det gør mig samtidig stolt, at jeg er den type mor, du kan fortælle alt til."

Afslutningsvis tager vi lige en kommentar fra en noget desillusioneret mor:

caliopy:
"Alle mine børn er jomfruer. Det samme er mit barnebarn."


Har du en lignende historie om, hvordan dine forældre fandt ud af, at du ikke længere "havde din uskyld"? Send os din historie på Facebook eller til journalist Jakob Flarup på [email protected].

ANNONCE
Del

Seneste nyt