Magasinet M!

Folk borer huller i deres iPhone 7 for at gøre plads til høretelefoner - fordi de er dumme

Tro ikke på alt, du ser på internettet.

Folk har ikke være for fine til at brokke sig over den nye iPhone 7, Apple præsenterede 7. september, og som røg i salg forrige fredag. Særligt en ting, var forbrugerne ikke tilfredse med - nemlig den manglende indgang til høretelefoner, som fremover skal være de herre-dyre, trådløse AirPods, eller som man kan sætte i via en forholdsvis klodset adapter.

Med det in mente besluttede YouTube-brugeren TechRax at tage sagen i egen hånd. Han ville tilbage til de gamle dyder. Derfor uploadede han tidligere på ugen nedenstående video, hvor i han viser, hvordan man laver sin egen hjemmelavede jackstick-indgang; nemlig ved at bore et hul med en boremaskine.

ANNONCE

Det ser for godt ud til at være sand, ikke? Det er det selvfølgelig også. Desværre er det bare ikke alle, der er lige så kloge som dig, og som opfangede, at DIY-eksperimentet selvfølgelig er en god, gammeldags hoax.

På sekunder borer TechRax et succesfuldt 3,5 mm-hul i sin telefon, som nu kan bruges til at indsætte høretelefoner i. I videoen hører du sågar musik, men du kan selvfølgelig ikke høre, om det kommer fra telefonens indbyggede højtalere eller de trådløse Apple-høretelefoner.

Skimmer man kommentarsporene til YouTube-videoen, finder man ud af, at der er flere, som har troet på det lille eksperiment, og som efter at have set den selv gik i gang med en boremaskine. Resultatet? Et styk ødelagt telefon. Gud, hvor må de hade menneskeheden.

Herunder følger nogle af de brugere, som uheldigvis faldt i med begge ben.

ANNONCE
Istock - Folk borer huller i deres iPhone 7 for at gøre plads til høretelefoner - fordi de er dumme Istock

Inferno Blaze"Jeg prøvede det, og nu skylder jeg min mor 4.500 kroner. Jeg giver dig skylden. Vi sagsøger dig."

Brandon Nashington
"Jeg gjorde det, og det virker ikke. Lad være med at gøre det!!! FAKE!"

PadimaCZ Cz
"
Øhhh, jeg prøvede det af, og så ville min iPhone ikke tænde. Jeg gik ned i en Apple store og spurgte, om jeg kunne få en ny. Det sagde de nej til og grinte bare ad mig. Hvad skal jeg gøre? Jeg vil ikke sige det til min mor. Please, send mig en ny iPhone en eller anden. Min adresse er 3825 Walnut Avenue, 83823 Idaho. Tak, jeg venter på iPhonen. Tak."

Robert Williamson
"Et eller andet er galt, eller også har jeg lavet en fejl. Det virkede i hvert fald ikke på min iPhone. Og jeg tror måske, at jeg har ødelagt den."

Selvfølgelig er der også flere, der troller i kommentarsporene og rent faktisk skriver, at det virker hos dem, mens andre bare giver udtryk for, at folk er yderst dumme. Moralen af denne historie er dog, at man ikke skal tro på alt, hvad man ser på internettet.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE