Magasinet M!

Folk er ikke glade for McDonald's ' seneste underlige tilføjelse til menuen

Ville du sætte tænderne i sådan en fætter?

McDonald's - Folk er ikke glade for McDonald's ' seneste underlige tilføjelse til menuen McDonald's

Angry Birds-filmen har lige haft premiere. "Men hvad har det med McDonald's at gøre?" tænker du sikkert. Jo, McDonald's har valgt at promovere førnævnte film ved at lave en lysegrøn og en lyserød burger i led med de vrede fugles bizarre univers.

Fastfoodkæden sælger dog kun de absurd udseende burgere på dens kinesiske restauranter. Men McDonald's-fans er bestemt ikke glade for den idé.

En skriver eksempelvis på Twitter:

"Jeg vil aldrig nogensinde sætte mine tænder i sådan en burger, hverken under tvang eller under en gidseltagning," mens en anden uimponeret skriver:

"Grøn er ikke lige frem den farve, jeg har lyst til at se brød have. Det ser ikke dårligt ud. Men jeg ville forvente en matchende smag med den farve og blive slemt skuffet, når jeg finder ud af, at det bare er grøn frugtfarve"

Den grønne burger, der går under navnet The Naughty Green Pork Burger, kommer med et æg, salat og 'mystery jalapeño sauce', mens The Super Red Burger har en røget kyllinge-patty, tomatskiver og et æg toppet med stærk peber-mayo.

Herunder kan du se flere reaktioner på de underlige burger-tilføjelser:

ANNONCE
McDonald's - Folk er ikke glade for McDonald's ' seneste underlige tilføjelse til menuen McDonald's

På trods af kritikken fra kædens kunder har en madanmelder sagt, at de farvede burgere ikke var så dårlige igen, men dog ikke så saftige, som de ser ud til at være i reklamerne. Men hey, er det ikke altid sådan?

Del

Seneste nyt

ANNONCE