Magasinet M!

Folk fra Randers køber mere sexlegetøj end resten af DK

.. og resten af danskernes sexvaner i 2015Sexshoppen Sinful har undersøgt lidt om danskernes sexvaner i 2015. Sinful har kigget på sine data for året, der gik, og derved fundet frem til fire sjove facts om danskernes sexvaner.  

Årets største sextrend: Bondage. 

I 2015 er salget af produkter som piske og håndjern eksploderet, men det kommer vel ikke som den helt store overraskelse, vel? Mathilde Mackowski er i hvert fald ikke i tvivl om, at Fifty Shades of Grey filmen har haft en stor indflydelse på danskernes øgede interesse for bondage. 

  

Vi oplevede allerede tilbage i 2013, da den første bog i romanserien udkom, at interessen for bondagesexlegetøj steg markant. Men efter filmen fik premiere i februar 2015, oplevede vi en endnu større stigning i efterspørgslen på det mere eksperimenterende sexlegetøj. Der er ingen tvivl om at Fifty Shades of Grey fænomenet har været med til at inspirere danskernes sexede fantasier i 2015. 

Der er altså mange kvinder, der går og drømmer om deres helt egen Mr. Grey (Ham der fra filmen, der dominerer, hvis du skulle være i tvivl...) 

ANNONCE

14,5 cm er den perfekte længde

Danske kvinder foretrækker 14,5 cm - i hvert fald hvis man kigger på længden af de dildoer, der blev solgt i 2015. Denne nyhed må være til glæde for mange mænd, da de 14,5 cm stemmer ret godt overens med den faktiske gennemsnitslængde på de danske mænd, der ifølge en artikel i Illustreret Videnskab er 14,9 cm. Der er altså ingen grund til mindreværdskomplekser, kære mænd - de fleste kvinder foretrækker faktisk deres dildo en smule kortere end gennemsnitslængden!

ANNONCE

Folk fra Randers køber over dobbelt så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet

Jeps, den er god nok! Sinful har undersøgt, hvor i landet der blev købt mest sexlegetøj ved at sammenligne omsætningen for hvert af landets postnumre med antallet af indbyggere i området. Her løber Randers af med en klar sejr - undersøgelsen viser nemlig, at folk fra Randers køber mere end dobbelt så meget sexlegetøj sammenlignet med landsgennemsnittet. Samtidig viste undersøgelsen, at den by i Danmark, der køber allermindst sexlegetøj pr. indbygger, er Marslev på Fyn. 

ANNONCE

Sexlegetøj shoppes, når børnene er lagt i seng

Webshoppen har også undersøgt, hvornår på døgnet danskerne helst køber deres sexlegetøj. Tallene viser, at danskerne gerne shopper på de voksne sider, når børnene er lagt i seng. Det er nemlig om aftenen mellem 21 og 22, at webshoppen modtager flest ordre. Mathilde Mackowski fra Sinful fortæller: 

Vi oplever at rigtig mange køber sexlegetøj, efter børnene er lagt i seng. Det er typisk den tid hvor forældrene har lidt alenetid med hinanden og derfor også det foretrukne tidspunkt at købe  sexlegetøj. Men vi ser også at rigtig mange køber sexlegetøj, når de kommer hjem fra arbejde. Mellem kl. 16 - 17 er der altså ekstra stor aktivitet i vores shop i hverdagene. Så det kunne tyde på at mange stresser af efter arbejde, ved at købe sexlegetøj.

Kilde: Sinful.dk/blog

ANNONCE
Del

Seneste nyt