Magasinet M!

Folk som ser Friends klarer sig bedre til eksamen

Hvor mange gange har du set den?

Vi får i de fleste tilfælde smidt i hovedet, at vi får mest ud af vores intellekt, hvis vi ser tunge dramaserier, tankevækkende dokumentarer og andre ting i en lignende genre. Og at bingewatching af let fordøjelige serier på Netflix er no go.

Men nu viser det sig faktisk, at det med at gå amok med en let tilgængelig serie - såsom en sitcom - faktisk er en rigtig god idé.

Specielt hvis du stadigvæk er i gang med at tage en uddannelse. 

Ifølge en undersøgelse foretaget af DIRECTV, så kan de konkludere, at folk som ser Friends klarer sig bedre til eksamen

Undersøgelsen kigger nærmere på, hvordan forholdet mellem tv-shows og intelligens udspiller sig - hvor amerikanske universitetsstuderendes tv-vaner også blev sammenlignet med deres SAT-eksamenskarakter. 

Undersøgelsen viste, at hos de folk, hvor Friends kom frem som favorit, gik eksamenerne bedst - generelt havde folk, som elskede komedieserier, meget bedre score i deres eksamener. 

Andre serier såsom The Simpsons, South Park eller Seinfeld viste samme resultat - kærlighed til komedieserier giver kærlighed på eksamensbeviset!

Hvilke serier hang så sammen med en dårligere karakter på eksamensbeviset?

Well, her skal vi have fat i Game of Thrones, Breaking Bad, Dexter, Band of Brothers og The Wire, som var favoritterne hos dem, der valgte disse som deres yndlingsserier. 

Damnit - så må du hellere pakke Khaleesi væk, når du skal i gang med bøgerne!

ANNONCE
Folk som ser Friends klarer sig bedre til eksamen
Del

Seneste nyt