Magasinet M!

Folk tror at denne mumie er bevis på at det er muligt at rejse i tiden: Her kan du se hvorfor

En ældgammel mumie er blevet fundet i Mongoliet. Og den bærer noget usædvanligt, som leder tankerne hen på en tidsrejse til nutiden.

Der ingen normale mennesker, der tror på, at tidsrejser er mulige. Nej. Heller ikke efter man har set Back to the Future med gutterne, mens man var på psykedeliske svampe.

Men måske skifter du mening, når du ser og hører det her. For få dage siden fandt arkæologer en mere end 1500 år gammel, kvindelig mumie, der lå skjult i mere end 3000 meters højde i de mongolske Altai-bjerge (ikke at de siger nogen noget...). Det skriver Metro news.

Ud over det vilde ved at finde en mumie, så var der noget andet og helt specielt ved selve fundet. Noget, der i dén grad fører tankerne hen på en vaskeægte tidsrejse fra fortiden til fremtiden og tilbage igen.

For mumien bar nogle specielle sko, du sikkert kan genkende fra din egen sneakersamling.

Se det overraskende billede herunder:

ANNONCE
Youtube screendump - Folk tror at denne mumie er bevis på at det er muligt at rejse i tiden: Her kan du se hvorfor Youtube screendump

Genkender du de fine sko, den ældgamle mumie rocker på billedet?

Mumien blev fundet i en over tre meter dyb grav. Og den var iført tøj og de her? ja, fremtids/fortids-agtige Adidas-sneakers. Det kan i hvert fald godt ligne på de karakteristiske striber.

Mon det tyske firma tager patent på dem og sætter dem på markedet som de nye Yeezy Mummy 1500?

ANNONCE
Youtube screendump - Folk tror at denne mumie er bevis på at det er muligt at rejse i tiden: Her kan du se hvorfor Youtube screendump
Del

Seneste nyt

Annonce