12 McDonald's produkter som kunderne IKKE elskede
Vi kender alle klassikerne som Big Mac, Happy Meal, cheeseburger og mange andre. Men vidste du, at McDonald's tidligere har prøvet at lancere retter, som floppede fælt hos kunderne? Nogle af dem virker dog ret så appetitlige, så det er et mysterium, hvorfor de ikke blev klassiskere.
Denne solide mundfuld af en burger blev lanceret i midt-90'erne som en slags flagskibsburger i en række af "særligt" gode burgere til voksne.
Men folk gad ikke købe den, og der var også en udbredt utilfredshed over den høje kaloriemængde.
Eftersigende, så skulle den være det største marketingsflop for koncernen, som skulle have brugt over 2 mia. på stuntet.
Den kan dog stadig købes i Frankrig og Rusland under navnet: Royal Deluxe, skriver The Mirror.
Den her bad boy har en Facebook-side, som er dedikeret til at få den tilbage på menuen. Det er dog også sket nogle gange, hvor fastfood-kæden hiver den tilbage i en periode.
Den ligner ved første øjekast en almindelig chesseburger, men det er en fuldkornsbolle, hvor der er teriyaki sauce i.
Hvorfor den ikke blev et hit, forstår vi ikke.
En bolle med bøf, løg og sovs. What's not to like?
I Danmark gik den nok ikke, fordi pølsevognene har bøfsandwichen, som er alt for klassisk at pille ved.
For mange er McMuffin en ultimativ klassisker, som man ikke skal pille ved. Mange jublede da også, da det blev muligt at æde den morgenmadsrelaterede sandwich hele dagen.
Men i 2001 ville McD sætte lidt fut i salget, og lancerede en version, som skulle indeholde den klassiske amerikanske morgenmadsret: Eggs Benedict.
Dog valgte de en absurd erstatning for den typiske hollandaise sauce, der typisk skal i sådan en skiderik, og kom i stedet en "special" sovs i.
Det var ikke et hit.
Bonusinfo: Den første McMuffin blev lanceret i 1972.
Denne ynkelige udgave af en burger var et direkte flop.
McD LT (hvor LT står for lettuce og tomato) skulle være et rigtig smart trick, hvor man fik burgeren i to dele, og skulle så samle den selv. Varm bøf, ost og bacon i den ene side, og det sunde i den anden side.
Men hvem gider dog at købe en fastfoodburger, som man selv skal samle?
Ingen, åbenbart!
Det bliver vel ikke mere amerikansk, men I skulle tydeligvis holde jer til burgere.
Lad pølsemændene om at servere pølserne.
McDonalds udgave af en "light"-burger. Deraf "McLean" navnet.
Bøffen var mere fedtfattig end den i de andre burgere, så man kunne vist æde den med god samvitighed. Den blev lanceret i 1991, men blev taget af markedet igen i 1996.
Måske vil vi bare spise McDonald's mad med dårlig samvittighed.
Egentlig ikke så slem en ret, men ligesom med McLean, så vil vi måske bare helst synde, når vi går på McDonald's?
Mmm. Lad mig lige købe en italiensk ret på en amerikansk fastfoodjoint, hvor jeg skal æde det ud af en papæske.
Det var sgu dømt til at gå galt.
Man må simpelthen være brændt af på en ganske særlig dramatisk måde, hvis man tror, at kunderne vil æde klumber af løg, stegt i friture.
Altså, vi nyder da også en løgring eller 15 af og til, men et stort stykke løg på én gang.
Nej tak.
I midten af 90'erne ville McDonald's have en bid af pizzamarkedet, så de lancerede tre typer pizza på deres restauranter. Ost, ost og pepperoni og Deluxe, som ses på billedet.
Desværre, så gik kunderne til dem, som bedste kunne lave pizza, og det var altså ikke McDonald's.
Jordbær, cheesecake og is blandet sammen?
Hvorfor i alverden er den ikke stadig på menuen??