Magasinet M!

Forårsfristelser

Nu stiger temperaturen. Det betyder, at du kan gemme vinterklunset væk og hoppe i noget let.

Forårsfristelser
Nu stiger temperaturen. Det betyder, at du kan gemme vinterklunset væk og hoppe i noget let. Vi sørger for, at du får sol på hele kroppen uden at skulle ligge og dase flere timer på stranden.
Forårsfristelser
10.Deep - Huffers Poplin  
Vi ved godt, at vi lige har skrevet, at temperaturene er på vej op. Men træerne gror altså ikke ind i himlen. Især ikke i Danmark. Derfor er det vigtigt med noget langærmet, hvis nu solen skulle finde på at gemme sig bag et par skyer (eller 1000). Denne skjorte fra 10.Deep, sørger for, at du kan holde varmen, hvis solen skulle drille.

Pris: 599 kr.
Kan købes her:
ANNONCE
Forårsfristelser
Acne - Less SS11
Den dag den dejlige forårs- eller sommerdag solen bager fra en skyfri himmel, bliver du rigtig glad for Acnes superlette og lækre t-shirt. Her er tale om en t-shirt i de bedste materialer, der kan holde til at blive vasket - mange gange. Den passer godt til alt og kan bruges hele året.

Pris: 395 kr.  
kan købes her:
ANNONCE
Forårsfristelser
Acne - Rufus Check SS11
"Hvad, korte shorts?", tænker du. Ja, korte shorts. Hvis du skal gøre dig forhåbninger om, at dine blege ben skal få bare en lille smule sol, er det en god idé med et par korte shorts i år. Og så gør det ikke noget, at de også er superfede. Som billedet viser, går de godt med en simpel t-shirt, men kan også peppes op med en skjorte, hvis looket skal være mere elegant.


Pris: 1195 kr.
Kan købes her:
ANNONCE
Forårsfristelser
  New Balance - U420BLU  
New Balance er blevet smarte - igen. Sidst de var sådan rigtigt populære var tilbage i 90'erne. Nu er de "oppe" igen. Fortjent, for de er alt for fede. De blå retro-sneakers passer til alt - også et par fede sommershorts. Bare du husker at gemme strømperne langt nede i skoene. For der er ikke noget mere kikset end par hvide (eller sorte) strømper, der er trukket helt op til knæene.

Pris: 799 kr.
Kan købes her:
ANNONCE
Forårsfristelser
Vans - Wingman Aviators
Det har været en kanon dag, hvis du har fået brugt dine solbriller. Og hvis du ligesom M!-redaktionen har en dårlig vane med at smide dine briller væk, så snart du har fået en smule alkohol indenbords, skal du ikke ud at investere flere tusinde kroner i et par solbriller. Vans Aviator til 250 kr. klarer nemlig jobbet ligeså godt, som de dyre konkurrenter. Og så er de superfede.

Pris: 249 kr.
Kan købes her:
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce