Magasinet M!

Ford Bronco kommer til Danmark

Den storsælgende amerikanske SUV kommer endelig til Danmark

Den seneste lancering af fords ikoniske SUV; Bronco'en har været et kæmpe hit i hjemlandet USA, og nu har Ford afsløret, at modellen kommer til Europa - herunder også et begrænset antal til Danmark. 

"Bronco er Fords mest hårdføre og alsidige terrængående bil. Vi har skabt et nyt terrænikon ved at kombinere bilens originale DNA med de nyeste teknologier og tilbehør indenfor terrænkørsel. På baggrund af Bronco’ens store succes i USA, er vi meget begejstrede for også at kunne tilbyde den til vores eventyrlystne kunder i Europa," siger Matthias Tonn, chief engineer, Import Vehicles, Ford Europa.

ANNONCE
Ford Bronco - Ford Bronco kommer til Danmark Ford Bronco

Ford Bronco er en firehjulstrækker i den klassiske forstand, og det understøttes af terrænsystemet G.O.A.T. - der ikke er en sammentrækning af Greatest Of All Time, men derimod Goes Over Any Terrain. 

Teknologien giver Bronco syv forskellige køretilstande - der foruden de klassiske normal, eco, sport og slippery også gemmer på 'Mud', 'Sand' og Baja-mode. 

Bilen fåes med en to-trins elektronisk gearkasse eller en elektronmekanisk gearkasse, der kan skifte mellem to- og firehjulstræk afhængig af forholdene. 

Mens det ydre trækker skarpe lighedstegn til det klassiske Bronco-look er det indvendige langt fra gammeldags - kabinen byder på 8" + 12" skærme, Apple CarPlay og Android Auto og et 10-højttalers B&O lydsystem med sub. 

Hverken priser eller modelvarianter er endnu offentliggjort, men bilen forventes at lande i Danmark i 2023.

ANNONCE
Ford Bronco
Del

Seneste nyt