Magasinet M!

Ford lancerer Sasquatch-udgave af Ford Bronco til amerikanere, der tror på Bigfoot

Skal du offroad på jagt efter Bigfoot?

Ford har netop afsløret en helt unik version af deres Bronco: Sasquatch Searcher, specielt designet til en heldig vinder, der drømmer om det ultimative eventyr – jagten på den legendariske Sasquatch, bedre kendt som Bigfoot.

Denne specialudgave er omdrejningspunktet i Fords seneste konkurrence, som er lanceret via Bronco's Instagram-konto.

Den eksklusive Bronco Sasquatch Searcher er baseret på en to-dørs Bronco Badlands med den populære Sasquatch-pakke, der i sig selv er bygget til hårdføre offroad-eventyr. Denne model er udstyret med en camouflage-folie, der blander sig perfekt med skovens farver, og har en tagmonteret lygtebøjle, front- og bagkameraer samt et interiør, der er skræddersyet til lange sporingssessioner. 

Deltagerne i konkurrencen bliver udfordret til at løse gåder og ledetråde, som er spredt ud over sociale medier, Reddit, og fysiske plakater og skilte i områder, hvor Sasquatch angiveligt skulle kunne findes.

Den ultimative gevinst? Bronco Sasquatch Searcher SUV’en selv – perfekt udstyret til at tage ud i vildmarken og måske endelig finde Bigfoot.

For dem, der ikke vinder, er der stadig mulighed for at få fat i Sasquatch-pakken. Denne populære opgradering er tilgængelig på alle Bronco-varianter samt 2025-modellerne af Bronco Sport Outer Banks og Badlands. Sasquatch-pakken tilføjer større dæk, forstærket undervogn og avancerede offroad-funktioner, der gør Bronco til et af de mest terrængående køretøjer på markedet.

Sasquatch-fænomenet er en af de mest vedholdende myter i amerikansk populærkultur, hvor folk har hævdet at se den mystiske skabning i årtier. Trods manglende videnskabeligt bevis er fascinationen af Bigfoot stadig stærk – og Ford har på humoristisk vis fanget denne fascination med deres Bronco Sasquatch Searcher. Så hvis du vil tage på en storvildtjagt efter Bigfoot, er denne Bronco den perfekte makker.

Følg med på Ford Bronco's Instagram for flere opdateringer og chancen for at vinde din egen Sasquatch-jæger!

ANNONCE
Del

Seneste nyt