Magasinet M!

Forsidejagten 2011 er i gang!

Hej dame. Er du lækker nok til at banke 500 andre smukke konkurrenter og blive M!s næste Forsidejagt-vinder? Så er du heldig. Forsidejagten 2011 starter - Nu!

Forsidejagten 2011 er i gang!

 

Hvad går det ud på?

M! udgiver hvert år Forsidejagt-bogen med billeder af de 100 lækreste piger, der har sendt billeder ind til M! og tilmeldt sig Forsidejagten. Det er så op til læserne at stemme på deres favorit, og vinderen kommer på forsiden af M! - og scorer præmier for titusindvis af kroner.

Udgivelsen af Forsidejagt-bogen er samtidig startskuddet for den berømte Forsidejagt-tour, som denne gang er lavet lidt om i forhold til tidligere. Vi kommer for det første ud på langt flere diskoteker end sidste år, og for første gang bliver der ude på diskotekerne afgivet stemmer til de piger, der er med på touren. Og til sidst forlænger vi festen med gæstebartender-job (ja, du får penge for det) til de højest placerede i Forsidejagten, efter vinderen er kåret.

 

Hvordan deltager du?

Mail os et billede eller to af dig selv iført bikini eller undertøj. Du må også gerne have mindre på, så længe man ikke kan se brystvorter o.l. Hvis billedet er taget af en professionel fotograf, skal du sikre dig, at M! må bruge det uden beregning. Husk, at billedet skal fylde mindst 2 MB, så det er stort nok til at blive trykt. Husk også at skrive dit navn, alder, adresse og mobilnummer i mailen, så vi kan få fat i dig. Sidste frist for indsendelse af billeder er 1. februar 2011. Sæt i gang!

 

 

 

Før du sender billedet ind:

- Er du minimum 18 år?

- Tjek billedet - har du maks. en bikini eller lignende på?

- Vil du gerne med Forsidejagt-bussen rundt på diskoteks-tour?

- Har du aftalt med fotografen, at M! må bruge billedet vederlagsfrit (fotografen bliver selfølgelig krediteret)?

- Er billedet mindst 2 MB?

- Har du husket at skrive navn, alder, adresse og telefonnummer i mailen?

 

Har du svaret ja til alle punkterne? Så er du klar til at deltage i Forsidejagten 2011.

 

SEND BILLEDER OG PERSONLIG INFO TIL [email protected]

 

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce