Magasinet M!

Forsidejagten 2013 er officielt skudt i gang!

Denne gang gør vi det helt anderledes: 50 piger, flere billeder af hver enkelt pige og KUN amatørbilleder.

mmm.dk - Forsidejagten 2013 er officielt skudt i gang! mmm.dk

Klik på banneret for at se alle pigerne.

Velkommen til den nye og forbedrede Forsidejagt!

Det er igen blevet tid til at finde M!s næste forsidemodel. Men denne gang gør vi det helt anderledes. For det første har vi i år 50 piger med. Til gengæld har vi flere billeder af hver enkelt, så du bedre kan lære dem at kende, inden du forhåbentlig tager ud og deltager i Forsidejagt-touren - den efterhånden legendariske diskoteks- og club-tour, hvor du har mulighed for at møde pigerne i levende live.

 

ANNONCE
mmm.dk - Forsidejagten 2013 er officielt skudt i gang! mmm.dk
mmm.dk - Forsidejagten 2013 er officielt skudt i gang! mmm.dk

Der er flere billeder af hver enkelt pige i Forsidejagtbogen 2013.

Men det er nu ikke det eneste, der er lidt anderledes. For i år er præmien større end nogensinde. Udover at vinde en forside i M!, får Forsidejagt-vinderen også en modelkontrakt med YAYbet til en værdi af 15.000 kroner, og for ligesom at at sætte kronen på værket - bogstaveligt talt - så bliver vinderen samtidig kåret til den danske repræsentant ved Miss Bikini International-konkurrencen, der bliver afholdt i Kina senere på året. Dette betyder også, at vi i år kører med to runder. I den første runde skal vi finde fem finalister. Her er det helt op til jer, kære læsere, at bestemme, hvem der vinder. Herefter går finalerunden i gang, hvor et dommerpanel bestående af bestående af National Director for Miss Bikini International, Lisa Lents, M!s fotograf Thomas Dahl, M!s moderedaktør, Lily Silwer, M!s art director, LarsSørensen, og M!s chefredaktør, Lasse Schelbeck.

 

Men alt det er du vel ligeglad med. Du vil hellere se de lækre damer og stemme løs. Og det gør du lige her: mmm.dk/forsidejagten


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce