Magasinet M!

Forsidejagten 2013 - I samarbejde med Mentos Up2U!

Årets frækkeste konkurrence er allerede i fuld sving. Husk at stemme på dine favoritter

mmm.dk - Forsidejagten 2013 - I samarbejde med Mentos Up2U! mmm.dk

Allerede nu er den første runde i gang på vores hjemmeside, Mmm.dk. Men kender du, eller er du selv en sød pige, kan du stadig nå at være med. Tilmeldingen lukker nemlig først 25. januar. Og husk: Vinderen af Forsidejagten 2013 bliver samtidig kåret til Miss Bikini Danmark og skal repræsentere Danmark ved skønhedskonkurrencen Miss Bikini International i Kina!

For at gøre det så overskueligt som muligt, har vi lavet en fin liste over forløbet.


Indsendelse af billeder

Tidsperiode: Indtil 25. januar
Vi kører løbende kvalifikation i år, så jo før, man får sendt sine billeder ind, jo større chance er der for at komme med i Forsidejagtbogen.

DET SKAL DU GØRE, HVIS DU VIL DELTAGE

1 Send et billede af dig selv i bikini eller undertøj til [email protected] inden den 25. januar 2013. Du må meget gerne sende før, da vi kommer til at køre duellerne allerede fra 3. december. Og jo før du sender, jo større mulighed for at komme med i konkurrencen.

2 Skriv dit fulde navn, by, alder og telefonnummer i mailen. Der kommer kun til at stå fornavn, alder og by ved dit billede selvfølgelig.

3 Hvis det er en fotograf, der har taget dit billede, så skriv også hans/hendes navn.

4 Hvis du går videre, vil du få til opgave at sende 3-4 billeder mere og svare på nogle spørgsmål, samt modtage yderligere information om den videre konkurrence.1. kvalifikationsrunde

Tidsperiode: Indtil 25. januar
Den indledende runde fungerer på den måde, at vi dagligt lægger en battle op på Mmm.dk, hvor to til fire piger dyster mod hinanden. Den eller dem, der får flest stemmer, kommer med i Forsidejagtbogen.Forsidejagt-bogen udkommer

Tidsperiode: 21. marts
Forsidejagt-bogen indeholder de 50 vindere fra 1. kvalifikation. Det kan I roligt glæde jer til.


Forsidejagt-touren
Tidsperiode: 15. marts-15. juni
You know the drill. Vi kommer og vælter klubberne med otte festklare Forsidejagt-piger, der kæmper om din stemme. Fra 19. maj er det ikke længere muligt at stemme, men pigerne kommer skam stadig ud og fester igennem!


Udvælgelse af finalisterne
Tidsperiode: 19. maj
Vi tæller stemmerne op, og de fem piger, der har fået flest stemmer på nettet og ude på diskotekerne, bliver årets finalister. Det er nu disse fem piger, der har muligheden for at vinde Forsidejagten og blive kåret til Miss Bikini Danmark. Vinderen skal senere på året til Kina for at dyste i Miss Bikini International, så vedkommende skal have mulighed for at tage en måned ud af kalenderen (nærmere dato følger). Vinderen får samtidig en modelkontrakt med YAYbet til en værdi af 15.000 kr.


Finalefesten
Tidsperiode: 21. juni
Et brag af en fest, hvor vinderen bliver kåret af et dommerpanel bestående af National Director for Miss Bikini International, Lisa Lents, M!s fotograf Thomas Dahl, M!s moderedaktør, Lily Silwer, M!s art director, Lars Sørensen, og M!s chefredaktør, Lasse Schelbeck.


Forsiden med vinderen
Tidsperiode: 28. juni
Bladet, vi alle sammen har ventet på, udkommer med vinderen af Forsidejagten 2013 på forsiden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce