Magasinet M!

Forsidejagtens fotoguide!

Til pigerne: Sådan får du et godt billede til Forsidejagten. Fokuser!

Forsidejagtens fotoguide!

Vi modtager hvert år hundredevis af billeder af smukke, lækre, frække og 100% Forsidejagt-egnede danske piger, som vi desværre ikke kan bruge. Billederne er nemlig ikke gode nok. Og det synes vi så meget er synd. For at undgå at vi får så mange dårlige billeder af lækre piger, så har vi lavet denne guide, så også DIT billede får en bedre mulighed for at med blandt de 100 kandidater i bogen.

Amatør eller professionel?
Det første, du skal afgøre med dig selv er dette: Skal jeg tage billedet selv eller skal jeg få en professionel fotograf til at tage billedet.  Erfaringen har vist at både amatør-billeder og professionelle billeder bliver stemt ind i finalen af M!s læsere, så det ene er ikke nødvendigvis bedre end det andet. Hvis du vælger at blive fotograferet af en pro- eller semi-pro fotograf, så er det vigtigt, at du undersøger grundigt, hvem det er, du gerne vil arbejde sammen med. Der er stor forskel på fotograferne og de billeder, de kan fremtrylle.

BONUS: Hvis du bliver fotograferet af en fotograf, så husk at få godkendelse af fotografen til at billedet kan blive brugt i Forsidejagtbogen.

Få en anden til at tage billedet
Om du bruger en professionel eller en amatør er lige meget, men forsøg at få en anden til at tage billedet for dig. Hvis du selv holder kameraet eller du tager et billede af dit spejlbillede, så bliver billedet sjældent godt, fordi du både skal koncentrere dig om at se godt ud og tage et godt billede.

Find din bedste positur, dine bedste features og din bedste vinkel
Tag et kig i spejlet eller endnu bedre - få din ven eller veninde til det. Find dine bedste fordele - dit smil, dine øjne, dine ben, din røv, dine bryster eller, hvad I nu kan blive enige om det er - og koncentrer dig om at tage et billede af det.

Det skader ikke, at du finder en positur, der fremhæver dine bedste fordele og at kameraet også udnytter den position.

Der er derudover rigtig meget en fordel, hvis du tænker i, at dit billede skal være i højformat og et fuldfigursbillede - fordi det passer meget bedre til en side i Forsidejagtbogen.
 
BONUS: Husk at et frækt blik og smil virkelig kan fremhæve din krop. Hvis du har verdens bedste booty og gerne vil fremhæve den, så vis den frem med et frækt blik over skulderen. Det er ofte en vinder.

Opløsning
Sørg for at billedet er i høj opløsning. For de lidt mere tekniske betyder det, at billedet skal være større end 1800 pixels bredde og 2500 pixels højde. En god tommelfingerregel er at du i hvert fald skal bruge et digitalkamera på 5 megapixel eller bedre.

Kamera - ikke mobil
Selvom du har en kamera-telefon og selvom den er en tricked-up gang hardware med 5 megapixel eller mere, så hold dig til et rigtigt (digital-)kamera, hvis du kan.  

Påklædning
Tag undertøj eller en bikini på, som du føler dig sexet i. Husk også at et sæt høje hæle kan være med til at forbedre din kropsholdning - det fremhæver dine ben og din bagdel. Hvis du er meget modig, så kan du også være nøgen på billedet. Men husk ikke at have nøgne bryster eller nøgen *biiip*, det bruger vi ikke alligevel. Hvis du bliver fotograferet nøgen, så kan du evt. dække de mest pikante områder med hænderne.

Make-up
Du må gerne bruge make-up, men lad være med at overdrive. Make-up ser sjældent ud på samme måde, når det bliver fotograferet (det er bl.a. derfor, at vi hyrer professionelle make-up-artister til et photoshoot). Med mindre du har virkelig fremragende make-up-skills (eller kender nogen, der har), så hold dig til en let makeup.

Undgå rod i billedet
Undgå at der er alt for meget rod - find en baggrund, som ikke tager for meget opmærksomhed fra baben i billedet: Dig. Det behøver absolut ikke være en hvid baggrund, men undgå at der er unødvendige objekter som vaskemiddel, tomme øldåser eller havenisser. Flyt eventuelt dig selv eller tingene, der forstyrrer billedet.

Lys
Tænk på, at dit billede skal være godt nok belyst. Hvis vejret er godt og solen skinner, så kan det være en fordel at tage billedet udenfor. Hvis du bruger et godt kamera, så kan du også tage billedet indenfor. Hvis du tager billedet indenfor eller i mørke, så brug kun blitz, hvis det er absolut nødvendigt (men det er det ofte).

Ingen billedredigering - med mindre du ved, hvordan man gør
Hvis du ikke ved, hvordan man bruger et billedredigeringsprogram, som f.eks. PhotoShop, så lad være med at forsøge. Hvis arbejdet bliver redigeret dårligt, så er der mindre chance for at billedet kommer med. Lad især være med at bruge alle mulige underlige filtre. Vi giver alligevel billedet en hurtig omgang herinde for bl.a. at fjerne røde øjne.

Jo flere billeder, jo bedre - sådan da
Tag mange billeder hvis du har chancen - og udvælg selv nogle af de bedste (max  4-5 stykker). Så vælger vi dit endelige. Store billeder kan være svære at maile, så hvis du har flere end ét stort billede, så del dem gerne op over flere mails, så længe du husker at skrive dine oplysninger i hvert mail. Vi svarer altid tilbage, hvis vi modtager billeder til Forsidejagten. Hvis du er i tvivl om vi har modtaget dine billeder, så har vi sandsynligvis ikke. Du skal være velkommen til at skrive ind til [email protected] og spørge om vi har modtaget dem.

Endelig: Vær kritisk
Kig på dit billede, få evt. andre til at kigge på det: Er du tilfreds? Godt, så glæder vi os til at se dine billeder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce